Доктор Антоанета Дянкова - Акушер - гинеколог ( Visit Website )

Гинеколози Стара Загора Д-р Антоанета Дянкова Д-р Антоанета Дянкова
Доктор Антоанета Дянкова - Акушер - гинеколог

Доктор Антоанета Дянкова е акушер-гинеколог, извършващ гинекологични прегледи, женска консултация и лечение на АГ заболявания. АГ кабинетът на доктор Дянкова се намира в Стара Загора.


Презентация

Д-р Антоанета Дянкова Д-р Антоанета Дянкова Д-р Антоанета Дянкова Д-р Антоанета Дянкова Д-р Антоанета Дянкова

Д-р Антоанета Дянкова

Доктор Антоанета Дянкова - акушер-гинеколог в град Стара Загора

Доктор Антоанета Дянкова е акушер – гинеколог, практикуващ в град Стара Загора. Като лекар специалист в областта на акушерството и гинекологията, доктор Дянкова извършва:

  • гинекологични прегледи
  • женски консултации
  • диагностика и лечение на АГ заболявания
  • установяване и проследяване на бременност

Гинекологични прегледи от доктор Антоанета Дянкова град Стара Загора

Като лекар акушер – гинеколог, доктор Дянкова извършва гинекологични прегледи в град Стара Загора. Тя препоръчва на всички жени и девойки, веднъж годишно да си правят профилактичен гинекологичен преглед.

 

Д-р Антоанета Дянкова

Женска консултация при Доктор Дянкова град Стара Загора

Доктор Дянкова извършва женска консултация, която представлява проследяване на бременност до 40 дена след раждането. Женската консултация включва: гинекологични прегледи, лабораторни и соматични изследвания. Доктор Дянкова предлага проследяване на бременността с съвременна медицинска апаратура. Грижата за нормалното протичане на бременността е основна дейност на всеки акушер – гинеколог.

Лечение на АГ заболявания в град Стара Загора от доктор Дянкова

Като лекар специалист акушер – гинеколог, доктор Дянкова извършва лечение на АГ заболявания. Специалистът има индивидуално отношение към всяка пациентка и взима под внимание особеностите на нейния организъм. Доктор Дянкова извършва диагностика и лечение на хормонални нарушения, инфекции, полово предавани болести, кисти, миоми и други АГ заболявания. В работата си, тя използва оперативно и консервативно лечение, в зависимост от стадия и вида на дадено заболяване. Гинекологичните проблеми и заболявания при жените са многобройни и често срещани. Лечението на този вид заболявания е успешно, ако проблемът се открие навреме.

АГ кабинет в град Стара Загора

Доктор Антоанета Дянкова работи като ординатор към родилното отделение в МБАЛ Ст. Киркович и разполага с частен АГ кабинет на ул. Георги Кюмюрев 14 в град Стара Загора. В кабинета на специалиста е осигурено високо качество на лечебна и диагностична дейност чрез спазването на изискванията за добра медицинска практика.

 

Работата на доктор Дянкова е свързана с грижата за здравето на всяка жена – прегледи, диагностика и лечение на АГ заболявания, установяване и наблюдение на бременност, женски консултации, раждане. Ако търсите добър и внимателен специалист, който да наблюдава Вашата бременност или да следи гинекологичното Ви здраве, не се колебайте да се доверите на индивидуалният подход, богатият опит и множеството знания на доктор Дянкова.

 

Гинеколози Стара Загора

 

Д-р Антоанета Дянкова

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Доктор Антоанета Дянкова - Стара Загора

Доктор Антоанета Дянкова - Стара Загора

0887 200 186

N/A
Клиники

Стара Загора, ул. Граф Игнатиев 1

Д-р Антоанета Дянкова - Акушер - гинеколог

Д-р Антоанета Дянкова