Рекламно студио Елина Принт ( Visit Website )

Рекламно студио Елина Принт

ЕЛИНА ПРИНТ ЕООД е рекламна агенция, чиято цел е да обхване широка гама дейности от областта на рекламата, с цел задоволяване повишените изисквания на пазара. Гарантираме на клиента конкурентни цени, кратки срокове, високо качество на изпълнение и коректност...

Презентация

Рекламно студио Елина Принт

ЕЛИНА ПРИНТ ЕООД е рекламна агенция, чиято цел е да обхване широка гама дейности от областта на рекламата, с цел задоволяване повишените изисквания на пазара.

 

Гарантираме на клиента конкурентни цени, кратки срокове, високо качество на изпълнение и коректност. Амбицията ни е да внесем свеж поглед и нови идеи на рекламния пазар.

 

Стремим се да създаваме стилни рекламни решения и дизайн, който грабва погледа.

 

За нас успехът на всеки клиент е важен!

 

Услуги

Предлагаме широк диапазон от услуги за успешно представяне на Вашия бизнес, оригинален дизайн и качествен печат на бланки, етикети, каталози, папки, брошури, календари, плакати, визитки, опаковки, списания, книги, вестници и др. Осигуряваме затворен цикъл за изработката на продукта: от дизайна и предпечатната подготовка, минавайки през цветоотделянето, отпечатване, лакиране, щанцоване и сглобяването в готов краен продукт.

 

Разполагаме с дигитална цветна машина - изключително успешно средство за реализиране на висококачествени материали с ниска цена на копието и дълготрайност на цветовете. Това дава възможност за отпечатване на пълноцветни рекламни материали в малки тиражи за кратки срокове както и на мостри на книги и списания.

 

Имаме режещ плотер за рязане на самозалепващи фолиа - за изработване на рекламни табели, брандиране на автомобили и витрини, производство на малки серии стикери - лесно, бързо и икономически ефективно, без да има необходимост от изработване на щанци и щанцоване.

 

Фирмата ни е с отличен екип от професионалисти. Доверете ни се, ние сме изгоден и доверен партньор!

Етикети

 

Календари

 
 

Каталози

 
 

Опаковки

 
 

Плакати

 
 

Брошури

 

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Рекламно студио Елина Принт - Пловдив

Рекламно студио Елина Принт - Пловдив

032 990 966 / 0888 061 366

Рекламни агенции

Пловдив, ул.Данаил Николаев 88

Рекламно студио Елина Принт