ЕМОНИК БИЛД ООД ( Visit Website )

ЕМОНИК БИЛД ООД

Фирма ЕМОНИК БИЛД ООД е основана през 2009г. В периода 1996г. 2009г. ние трупаме опит и развиваме професионалните си умения в сухото строителство в страни като Германия, Франця, Италия. От 2009г. започва професионалната ни кариера като фирма в сферата на сухото строителство. Нашият опит и професионализъм работят за вас...

Презентация

ЕМОНИК БИЛД ООД

Фирма ЕМОНИК БИЛД ООД е основана през 2009г.В периода 1996г. 2009г. ние трупаме опит и развиваме професионалните си умения в сухото строителство в страни като Германия, Франця, Италия. От 2009г. започва професионалната ни кариера като фирма в сферата на сухото строителство. Нашият опит и професионализъм работят за вас.

  • Висококачествено машинно и ръчно боядисване с професионална бояджийска техника.
  • Сухо строителство шпакловки, гипскартон, окачени и растерни тавани
  • Строително ремонтни дейности

Независимо от начина по който ще се извършват ремонтните работи, опаковането на вашия апартамент, офис, къща или друго е една от приоритетните дейности, на които ние много държим и отделяме специално внимание. Прецизното опаковане е изключително важен елемент от работния процес. Запазването на вашите мебели, подови настилки, врати, прозорци, осветителни тела, ел. ключове, контакти, первази и тн.е гарантирано 100% Всичко, което не бихте желали се повреди или изцапа с бои или строителни смеси, ще бъде качествено опаковано и облепено с подходящите за това материали.

 

Услуги

Предлагаме ви висококачествено машинно и ръчно боядисване с професионална бояджийска техника. Машинното боядисване представлява безвъздушно нанасяне на боя под високо налягане, този метод за нанасяне на бои има много предимства като:

  • изключителна бързина на боядисване между 1500м2 и 2000м2 на ден в зависимост от сложноста на обекта.
  • безрелефен ефект, не оставя следи като при валяк или четка, перфектен финишен ефект.
  • по ниска разходна норма между 250-300 грама на м2 за пълно покриване зависимост от повръхноста
  • гарантира проникването на боята на недостъпни за мечетата и четките места което е идеален вариант за боядисване на фасади на които обикновено основата е груба, каквито са драсканите, влачените, пръсканите мазилки.
  • Предлагаме още шпакловки,гипскартон,окачени и растерни тавани, декоративни мазилки, сухо стрителсво.

 

Галерия

     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


ЕМОНИК БИЛД ООД - София

ЕМОНИК БИЛД ООД - София

0887 610 319 - Николай Костадинов

0889 760 610 - Емил Цанов

София

ЕМОНИК БИЛД ООД