ЕНЕРГИЯ-МАРВАКОВ ( Visit Website )

ЕНЕРГИЯ-МАРВАКОВ

Конфигурирайте с нас вашия електроагрегат.


Презентация

ЕНЕРГИЯ-МАРВАКОВ

ЕНЕРГИЯ-МАРВАКОВ присъства 25 години на българския пазар като производител на електроагрегати с индустриално приложение. Занимава се с проектиране, производство, автоматизиране, монтаж и сервиз на електроагрегати, ремонт и поддръжка на дизелови двигатели, електрогенератори и автоматика. Всички типове електроагрегати произвеждани във фирмата се окомплектоват с елементи доказали своята надеждност.


Фирмата предлага напълно окомплектовани системи, включително и табла за автоматично и полуавтоматично управление, както и възможности за дистанционна диагностика и управление.


През последните години с развитието на телекомуникациите се разви и приложението им в управлението на машините, в това число и на електроагрегатите. Все по - често управлението на агрегата се извършва през мрежа (Internet, LAN) или чрез двустранна SMS връзка. Това се указва най - удобният и бърз начин за получаване на информация от агрегата и управлението му при отдалечени обекти с висока степен на отговорност.


ЕНЕРГИЯ-МАРВАКОВ изнася агрегати с управление през интернет мрежа като множеството от тях се ползват в обекти на телекомуникационни оператори.


Другото направление, в което фирмата работи, е паралелната работа на два или повече електроагрегата. Това се налага при особено отговорни мероприятия, при които е недопустимо прекъсването на захранването – пример, за което са концертите през лятото на 2010г. с участието на световно известните групи Металика, Рамщайн и др. Двудневните концерти бяха осигурени с два електроагрегата всеки с мощност 440kVA, работещи в паралел, което гарантираше електрозахранването на телевизионната станция, предаваща на живо концерта в 32 страни в цял свят.

 

TWIN Pack системата предоставя сигурно непрекъснато електрозахранване чрез комбиниране на два електроагрегата. Показаната на снимките /снимките на синия амион/ TWIN Pack система е оборудвана с два броя електроагрегати, монтирани в камион, с възможност за работа в паралел, плавно прехвърляне на мощността (товара) от единия към другия и обратно. Всичко това може да бъде извършвано автоматично – по зададен алгоритъм, ръчно – чрез управление на контролерите и дистанционно с помощта на компютър или телефон. Контейнерът осигурява не само защита на машините от околната среда, а и защита на околните от шума. Електроагрегатите са оборудвани с последно поколение двигатели и се управляват с контролери произведени от водещи в този сектор фирми.


В областта на електроагрегатите с мощност над 440kVA, ЕНЕРГИЯ-МАРВАКОВ си сътрудничи успешно с германската фирма ENDRESS, като крайният продукт се оформя в базата на фирмата. В областта на малките дизелови електроагрегати ЕНЕРГИЯ-МАРВАКОВ е официален представител на германската фирма HATZ-DIESEL.


От италианската фирма SINCRO се доставят генератори. А двигателите IVECO се доставят от италианската фирма BIMOTOR.


Особено внимание във фирмата се обръща на сервизното обслужване на машините, което е едно от условията за безотказна и надеждна работа на всяко изделие. Във фирмата е организирана сервизна мобилна група от обучени специалисти, разполагащи с техника и знания за сервизиране на всякакъв тип електроагрегати.


Фирмата е внедрила система за управление на качеството, която е разработена така, че да отговаря на изискванията на ISO 9001:2008 и на изискванията на специфичните стандартизационни и нормативни документи.

 

Ние предлагаме на нашите клиенти не само стандартни, но и нестандартни решения. Под мотото Конфигурирайте с нас вашият електроагрегат ние показваме, че клиентът няма да получи машина от конфекцията, а машина съобразена с всички негови изисквания и възможности. Идвайки при нас клиентът има възможност да получи точно това,от което има нужда.


Нашата стратегия е да се отличим от конкуренцията с високо качествени продукти. Затова разчитаме на подкрепата на нашите основни партньори и доставчици, които също залагат на високото качество.

 

Галерия

     
     
     
 

Сертификати

 

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


ЕНЕРГИЯ-МАРВАКОВ - София

ЕНЕРГИЯ-МАРВАКОВ - София

071 432 077 / 0888 357 825

                         02 962 14 95

Машини

с.Вакарел, обл.София, Панагюрско

                         шосе 1, Бивш стопански двор

За поръчка на резервни части:

 

За сервиз:

  • +359 888 364 324