Лазерен център Естетик Плюс ( Visit Website )

Лазерна епилация Пловдив Лазерен център Естетик Плюс Лазерен център Естетик Плюс
Лазерен център Естетик Плюс

Лазерен център ЕСТЕТИК + е модерен бързо развиващ се център предлагащ широка гама от лазерни процедури и козметични услуги. Центъра е оборудван с най-съвремена лазерна и козметична апаратура.

Презентация

Лазерен център Естетик Плюс Лазерен център Естетик Плюс Лазерен център Естетик Плюс Лазерен център Естетик Плюс Лазерен център Естетик Плюс

Лазерен център Естетик Плюс

Лазерен център Естетик Плюс

Лазерен център ЕСТЕТИК + е модерен бързо развиващ се център предлагащ широка гама от лазерни процедури и козметични услуги. Центъра е оборудван с най-съвремена лазерна и козметична апаратура. Използват се високи технологии и козметични методи приложими при успешното решение на всеки един дерматологичен или козметичен проблем.

 

В лазерен център ЕСТЕТИК + работим за Вашата красота и по-голямо самочувствие с цел да спечелите ВРЕМЕТО НА ВАША СТРАНА ! Извършването на всички процедури се осъществява след лекарска консултация от нашите специалисти – лекари дерматолози.

 

Лазерен център Естетик ПлюсЛазерен център ЕСТЕТИК+ разполага с последно поколение – Nd:YAG, Elos, Exilis, Vanqish, лазери които са специализирани в третирането на проблемни зони и по специално премахване или намаляване на нежелано окосмяване, кръвоносни съдове, капиляри, акне, фини и по изразени бръчки, отстраняване на образувания, третиране на пигментни петна и татуировки. Отслабване на проблемни зони, прмахване на целулит, стягане на контура на тялото.

 

ЕСТЕТИК + е единствения лазерен център на територията на гр. Пловдив, които разполага с най-новият апарати EXILIS Elite на BTL. EXILIS Elite e монополярен радиочестотен апарат за премахване на целулит, мастни натрупвания, двойна брадичка! Използва се и за стягане на отпусната кожа, торбички, подмладяване на шия и ръце.

 

В лазерен център ЕСТЕТИК + работи екип от висококвалифицирани лекари и професионалисти . Ръководител на екипа и Управител на лазерен център ЕСТЕТИК + е д-р Людмила ЕЛЛИС.

 

Д-р Людмила ЕЛЛИС, е специалист по Дерматология завършила Висш Медицински Университет – Пловдив през 1994 год., има над 40 международни специализации за приложение на филъри, Ellance, Sculptra, ботокс и лазерни терапии.

 

Лазерен център Естетик Плюс

Plasmolifting Gel

Plasmolifting Gel – Това е уникална инжекционна процедура за подмладяване, позволяваща да се отстранят бръчките и да се възстанови овала на лицето без хирургична намеса.
Преимущества на процедурата Plasmolifting Gel

 • Безопасност – не предизвиква алергии и странични ефекти.
 • Ефективност – висок козметичен и терапевтичен ефект.
 • Практичност – процедурата е атравматична без продължителен период на възстановяване.
 • Универсалност – съчетава се с много други козметични процедури.

 

Какво е Plasmolifting Gel ?
Plasmolifting Gel – това е биологичен филтър, получен от собствената плазма на пациента. Plasmolifting Gel способства да се възстанови изгубения обем на тъканите и да се отстранят дълбоките бръчки, белези при акне и „увисването“ на лицето по най-безопасен начин.


Plasmolifting Gel не само „поддържа лицето“, но и стимулира регенерацията на тъканите, за това даже и след като действието на филтъра завърши, подмладяващия ефект се съхранява и работи „отвътрве“, способствайки обновяването на кожата и предотвратява появата на нови бръчки.
Plasmolifting Gel е натурална алтернатива на синтетичните филари.
Как работи Plasmolifting Gel ?
Основата на процедурата Plasmolifting Gel е широко известният метод Plasmolifting™:

 • Взема се неголямо количестви кръв от пациента.
 • С помоща на сертифицирани специализирани епруветки Plasmolifting™ от кръвта на пциента се отделя инжекционна форма на тромбоцитна аутоплазма.
 • Извършва се термична обработка на плазмата благодарение на която тя се превръща в гел.
 • Гела се въвежда в меката тъкан на лицето в качеството на филър, запълвайки бръчките и лицевите гънки и белизите от акне.

МИНИМУМ ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ, МАКСИМУМ ЕФЕКТИВНОСТ!
Благодарение на своя естествен произход, Plasmolifting Gel, практически няма противопоказания, не предизвиква алергични реакции и няма странично въздействие. Освен това Plasmolifting Gel, може да се използва в комплексна терапия, съвместно с други козметични процедури. Plasmolifting Gel не изисква продължителен период за възстановяване, е ефекта от него се съхранява продължително време!

 

Лазерен център Естетик Плюс

Лазерна, Elos, Фото епилации със SYNERON

Лазерът излъчва светлина в невидимия спектър, която прониква в кожата, без да я наранява. Най-ефективен е при косми в начална (анагенна) фаза на растеж. Светлината се поглъща селективно от тъмните пигментни на космените фоликули, там тя се трансформира в топлина, което води до атрофия на луковицата и намалява способносста й да произвежда косми, без да поврежда прилежащата кожа.

 

Успешна при: трайно отстраняване на нежеланото окосмяване при всякакъв фототип кожа, включително и с тен и може да се прилага целогодишно. Неинванзивен метод за премахване на повърхностни кръвоносни съдове – паякообразни капиляри и малки сини мрежовидни венички. Със Syneron еМах ви се предоставя възможността да се възползвате от бързо и цялостно дерматологично решение посредством извършване на пълна гама от различни естетични процедури.

Радиолифтинг

Посредством светлината се стимулира контракцията на колагеновите фибри и съответно се произвежда нов колаген. Загряването дълбоко под повърхностния слой на кожата предизвиква незабавна контракция на колагеновите фибри, което респективно води до стягане на кожата.

 

При процедурата кожата е защитена посредством вградено постоянно охлаждане в самия накрайник. Постига се незабавна контракция на колагеновите влакна. Поява на нов колаген. Възобновяване на еластичността на кожата. Премахване на бръчки. Стягане на увисналата кожа.

Лазерни процедури с EXILIS Elite

Единствено в лазерен център ЕСТЕТИК + може да Ви бъдат извършени процедури с най-новия апарати EXILIS Elite. EXILIS Elite – монополярен радиочестотен апарат за премахване на целулит, мастни натрупвания, двойна брадичка! Използва се и за стягане на отпусната кожа, торбички, подмладяване на шия и ръце.

Отслабване и антицелулитни терапии

CERRI-Cellusystem Remodelling. Този апарат по своята същност е уникален, защото е в синхрон с днешната философия за търсене на естествени решения за лечение, без хирургична намеса. В апарата са включени най- важните компоненти (микро токове, ултразвук, инфрачервена светлина), доказано успешни в борбата срещу целулита, локалните мазнини, излишните килограми и лимфатичния застой, за стягане, скулптуриране на тялото, мускулна стимулация и тонизиране. този апарат е уникален и толкова успешен със своите четири действия, базирани на електродренаж, електростимулация, ултразвук, инфрачервена светлина заложени в един апарат, интелигентно, компютърно комплектовани в 20 разнообразни програми за третиране, които работят в следните направления: Slimming Program – за строен силует (отслабване), Electrolipolysis and Sono-Photomassage – с това третиране (електролиполиза) включва деликатна поляризирана микростимулация с конкретно липолитично (разграждащо мазнините) действие като се редуцира количеството и обема на мастните натрупвания и се подобрява нарушената обмяна на целулитната тъкан, Draining Program – програма за ребалансиране на течностите (електро лимфодренаж) с или без соно и фото масаж, Electrostimulation ( електростимулация с фотомасаж ) – програма за повишаване на тонуса на мускулите. Подобрява трофиката на тъканите, стяга, тонизира и моделира тялото.

LPG KEYMODULEI

Масаж на цяло тяло. Естествена световно призната механична техника. Разбива мастните натрупвания, стимулира лимфната и кръвна циркулация. Подобрява метаболизма. Отводнява. Възстановява съединителната тъкан. Кожата става по-гладка. Изчезва неприятният портокалов ефект.

 

Процедурата не приченява болка, не пука капиляри, не образува хематоми. Техниката е подходяща при: целулит, отпусната кожа, оточни крака, след липосукция, лимфедерм, лениви черва, белези, anti-aging. Подходяща процедура за: оформяне на силуета, възстановяване след бременност, венозна недостатъчност, локализирани мазнини, изгаряния при мъже, в травматологията и спортната терапия.

LIFT 6

Масаж на лице. Техника на доктор Жаке с пощипване. Стягащи anti – aging ефект. Третира: лице, шия, деколте, бюст. Видими резултати още след първата процедура! Процедурата стимулира фибробластите, активизира производството на колаген и еластин, възстановява гладката и блестяща повърхност на кожата, възвръща младежкият вид на лицето, омекотява и заличава бръчките, има успокояващ ефект и възвръща доброто самочувствие.

4*1 CERY

4*1 CERRI е система, която позволява комплексен подход при третирането на проблемните зони на тялото, като използва няколко природосъобразни природни подхода – ултразвук, електродренаж, инфрачервена светлина и електростимулация. Комбинирана физиотерапевтична апаратура за локално въздействие и елиминиране на мастните натрупвания и целулита на определени неестетични места по тялото.

 

Използваните методи взаимно се допълват, което многократно усилва тяхното въздействие върху обработваните зони на тялото. Решение на проблеми, свързани с целулита, излишните мазнини и килограми, лимфатичния застой. Системата е идеална за мускулна релаксация и тонизиране. Разнообразните програми, заложени в апарата, позволяват да се намери индивидуално решение за всеки клиент.

Кислородно почистване и мезотерапия

Кислородно микродермабразио – ревулюционен, неагресивен механичен пилинг, с който се обрабова епидермиса. Премахва мъртвата кожа, стимулира естественото възобновяване на тъканта, като по този начин се заменя нелицептиятната, изтощена кожа с равен и свеж тен. Успешно се прилага при: фини бръчици около очите и устата, комедони, акне и белизи от акне, дълбоки и релефни белези, неравен релеф на кожата, отпусната кожа, себорея, стрии. Кислородна мезотерапия е специално създаден метод на базата на комплекс от витамини, който стимулират защитните механизми на организма и му помагат в борбата със старостта, акнето и целулита.

 

Контролират функцията и растежа на фибробластите, стимулират регенерацията на еластина и колагена, регулира делението и метаболизма на клетките. Успешно се прилага при: кожа наранена от прекомерно излагане на слънчева светлина, хиперпигментация, застаряваща кожа, девитализирана кожа.

Plasmolifting Gel

Plasmolifting Gel – Това е уникална инжекционна процедура за подмладяване, позволяваща да се отстранят бръчките и да се възстанови овала на лицето без хирургична намеса.

 

Преимущества на процедурата Plasmolifting Gel

 • Безопасност – не предизвиква алергии и странични ефекти.
 • Ефективност – висок козметичен и терапевтичен ефект.
 • Практичност – процедурата е атравматична без продължителен период на възстановяване.
 • Универсалност – съчетава се с много други козметични процедури.

 

Какво е Plasmolifting Gel ?

 

Plasmolifting Gel – това е биологичен филтър, получен от собствената плазма на пациента. Plasmolifting Gel способства да се възстанови изгубения обем на тъканите и да се отстранят дълбоките бръчки, белези при акне и увисването на лицето по най-безопасен начин.

 

Plasmolifting Gel не само поддържа лицето, но и стимулира регенерацията на тъканите, за това даже и след като действието на филтъра завърши, подмладяващия ефект се съхранява и работи отвътрве, способствайки обновяването на кожата и предотвратява появата на нови бръчки. Plasmolifting Gel е натурална алтернатива на синтетичните филари.

 

Как работи Plasmolifting Gel ?

Основата на процедурата Plasmolifting Gel е широко известният метод Plasmolifting™:

 • Взема се неголямо количестви кръв от пациента.
 • С помоща на сертифицирани специализирани епруветки Plasmolifting™ от кръвта на пциента се отделя инжекционна форма на тромбоцитна аутоплазма.
 • Извършва се термична обработка на плазмата благодарение на която тя се превръща в гел.
 • Гела се въвежда в меката тъкан на лицето в качеството на филър, запълвайки бръчките и лицевите гънки и белизите от акне.

 

МИНИМУМ ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ, МАКСИМУМ ЕФЕКТИВНОСТ!

 

Благодарение на своя естествен произход, Plasmolifting Gel, практически няма противопоказания, не предизвиква алергични реакции и няма странично въздействие. Освен това Plasmolifting Gel, може да се използва в комплексна терапия, съвместно с други козметични процедури. Plasmolifting Gel не изисква продължителен период за възстановяване, е ефекта от него се съхранява продължително време!

 

Галерия

Лазерен център Естетик Плюс Лазерен център Естетик Плюс Лазерен център Естетик Плюс
     
Лазерен център Естетик Плюс Лазерен център Естетик Плюс Лазерен център Естетик Плюс
     
Лазерен център Естетик Плюс Лазерен център Естетик Плюс Лазерен център Естетик Плюс
     

 

Лазерна епилация Пловдив

 

Лазерен център Естетик Плюс

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Лазерен център Естетик Плюс - Пловдив

Лазерен център Естетик Плюс - Пловдив

0888 312 551

Пловдив, ул. Кутловица 2

Процедури

 • Лазерна, Elos, Фото епилации със SYNERON
 • Радиолифтинг
 • Ботокс, Филъри, Мезотерапия лице, Лифтинг нишки, Plasmolifting Gel
 • Лазерни процедури с EXILIS Elite
 • Отслабване и антицелулитни терапии
 • LPG KEYMODULEI
 • LIFT 6
 • 4*1 CERY
 • Кислородно почистване и мезотерапия
 • Електрокоагулация, Козметични консултации, Контролни прегледи
 • Изготвяне на индивидуална естетична програма
 • Консултации с дерматолог