ЕТ Стоян Делийски ( Visit Website )

Дървен материал Трявна ЕТ Стоян Делийски ЕТ Стоян Делийски
ЕТ Стоян Делийски

Фирма Стоян Делийски ЕТ е с основна дейност добив, преработка и търговия с дървен материал, производство на дограма. Фирмата разполага с цех за преработка, складова база, собствен транспорт и екип от квалифицирани служители...

Презентация

ЕТ Стоян Делийски ЕТ Стоян Делийски ЕТ Стоян Делийски ЕТ Стоян Делийски ЕТ Стоян Делийски

ЕТ Стоян Делийски

ЕТ Стоян Делийски

Фирма Стоян Делийски ЕТ е с основна дейност добив, преработка и търговия с дървен материал, производство на дограма. Фирмата разполага с цех за преработка, складова база, собствен транспорт и екип от квалифицирани служители.

 

За нуждите на своето производтсво, фирма разполага Стоян Делийски ЕТ с нови машини за дърводобив и съвременна техника за обработка.

 

Освен това Стоян Делийски ЕТ има специализирана техника за транспорт с различен тонаж, с помоща на която превозва дъвесината от стопанисваните сечища до базата. Фирмата предлага и транспорт на своите клиенти до посочен от тях адрес.

 

През годините, в които фирма Стоян Делийски ЕТ е на пазара, се е наложила кто изключително коректен търговец, предлагащ висококачествен сух дървен материал. Фирмата изпълнява и заявки на клиенти за големи количества.

 

ЕТ Стоян Делийски

Дървен материал Трявна

Фирма Стоян Делийски ЕТ извършва производство и търговия със висококачествен дървен материал в град Трявна. В продуктовата гама на фирмата ще намерите: дъски, строителни компоненти и други изделия от дървесина.

 

Добрата репутация на фирма Стоян Делийски ЕТ се основава на надеждността и качеството на предлаганите от нея продукти. Дружеството предлага коректно и професионално отношение към клиентите и служителите си.

 

Преработка на дървен материал в Трявна

Основният предмет на дейност на фирма Стоян Делийски в град Трявна е преработка на дървен материал и търговия с богата гама от продукти, изработени от висококачествена дървесина, за строителството, мебелната и дървопреработващата промишленост.

 

Фирма Стоян Делийски ЕТ разполага с модерна техника и екип от квалифицирани служители, което е гаранция за безкомпромисно качество в предлаганите дървени материали.

 

Производство на мебели в Трявна

Фирма Стоян Делийски ЕТ извършва производство на висококачествени мебели в град Трявна. Служителите на фирмата произвеждат мебели по индивидуални проекти на клиентите.

 

Дружеството разполага със съвременни машини и техника за производство на мебели и обзавеждане. Фирмата използва само качествени материали за изработката на предлаганите от нея мебели.

 

Основна цел на Стоян Делийски ЕТ е да превърне всеки дом или офис в удобно и уютно място.

 

Производство на дървена дограма в Трявна

Стоян Делийски ЕТ е фирма в град Трявна, специализирана в производството на висококачествена дървена дограма. Покритието на дървената дограма може да бъде в различни цветове лак.

 

Фирма Стоян Делийски ЕТ произвежда дървена дограма по съвременна технология. Прозорците и вратите са с двоен стъклопакет, което обуславя дървената дограма да отговаря по термоизолационни свойства на висок клас ПВЦ дограма.

 

Дървената дограма предлагана от фирма Стоян Делийски ЕТ е много по приятна за интериора на дома тъй като материалът, от който е произведена е естествен и красив.

 

Карта

 

ЕТ Стоян Делийски

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


ЕТ Стоян Делийски - Трявна

ЕТ Стоян Делийски - Трявна

0899 139 990

N/A
Дървен материал

Трявна, ул. Христо Ботев № 64

ЕТ Стоян Делийски

ЕТ Стоян Делийски