ЕТ Стефан Банчев ( Visit Website )

Дърворезба Самоков ЕТ Стефан Банчев ЕТ Стефан Банчев
ЕТ Стефан Банчев

Изработвам поставки за всякакви ловни трофеи, пана и сувенири на ловна тематика, ловджийски закачалки, табели за ловджийски барбекюта, рамки за гоблени и картини, дърворезба за подаръци за сватби, рожденни дни и други поводи. ..


Презентация

ЕТ Стефан Банчев ЕТ Стефан Банчев ЕТ Стефан Банчев ЕТ Стефан Банчев ЕТ Стефан Банчев

ЕТ Стефан Банчев

ЕТ Стефан Банчев

Изработвам поставки за всякакви ловни трофеи, пана и сувенири на ловна тематика, ловджийски закачалки, табели за ловджийски барбекюта, рамки за гоблени и картини, дърворезба за подаръци за сватби, рожденни дни и други поводи.

 

ЕТ Стефан Банчев

Стефан Банчев

Казвам се Стефан Банчев. На 60 години съм. Живея и творя в град Самоков. С дърворезба се занимавам от 30 години. Професионално работя от 15 години. Почитател съм на Самоковската школа по дърворезба. От нея съм се учил. През 1994 година се явих на изпит в Националната занаятчийска камара и придобих Майсторско свидетелство за художествена обработка на дърво.

 

ЕТ Стефан БанчевРаботя по поръчка на клиента за изработка на дърворезбовани пана за интериора на дома, дърворезбовани подаръци за различни годишнини, именни дни, рожденни дни, сватби и др.

 

Всяка година участвам през март на ловното изложение в Пловдив. Там предлагам поставки за ловни трофеи за различен дивеч. Септември месец участвам в Международния панаир на занаятите в Етъра.

 

Имам ателие в Самоков на ул. Белмекен 15. Работя предимно с липа. Използвам и бял бор, мура и др. До сега съм изработил над 500 рамки за гоблени и картини.

 

Работата ми доставя удоволствие, особено ако и клиента е доволен.

 

Когато нямам поръчки от клиенти, изработвам авторска дърворезба. Обучавам желаещи да усвоят дърворезбата.

 

Галерия

Дърворезба Самоков

 

ЕТ Стефан Банчев

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


ЕТ Стефан Банчев - Самоков

ЕТ Стефан Банчев - Самоков

0898 957 141

Услуги

Самоков, ул. Белмекен 15

ЕТ Стефан Банчев

ЕТ Стефан Банчев