ЕТ Валя Станева - Валя ( Visit Website )

ЕТ Валя Станева - Валя

Валя Станева - Валя е специализирана в производство и доставка на защитно и работно облекло, внос и търговия с предпазни екипировки и лични предпазни средства. Нашите продукти гарантират здравословни и безопасни условия на труд, като защитават работещите от вредни въздействия на околната и работната среда...

Презентация

ЕТ Валя Станева - Валя

Валя Станева - Валя е специализирана в производство и доставка на защитно и работно облекло, внос и търговия с предпазни екипировки и лични предпазни средства.

 

Нашите продукти гарантират здравословни и безопасни условия на труд, като защитават работещите от вредни въздействия на околната и работната среда.

 

Фирмата е с над 8 - годишно присъствие на българския пазар.Целта на фирмата винаги е била да бъде в полза на своите клиенти и да ги улесни максимално при закупуването на продукти.

 

На клиентите се предлага комплекс от продукти с високо качество, атрактивна цена, богат избор, компетентна консултация и бързо изпълнение.

 

На българския пазар се предлага защитно и работно облекло, трикотажни изделия, работни обувки и ботуши, ръкавици, каски, антифони, очила, спални комплекти и спално бельо, изработка на пердета, тапициране и други шивашки услуги.

 

Галерия

     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


ЕТ Валя Станева - Валя - Русе

ЕТ Валя Станева - Валя - Русе

0899 628 296 / 0898 984 838

N/A
Работно облекло

Русе, ул.Борисова 91

ЕТ Валя Станева - Валя