Етилс ЕООД

  •  Етилс ЕООД

    Етилс ЕООД

    Дружеството има за основен предмет на дейност подобрени съвременни технологии в областта на проектирането, производството, доставката и монтаж на PVC и AL дограма

 Етилс ЕООД

Етилс ЕООД

Дружеството има за основен предмет на дейност подобрени съвременни технологии в областта на проектирането, производството, доставката и монтаж на PVC и AL дограма, окачени фасади и структурни стъклопакети, облицоване с еталбонд на сгради, парапети, навеси и козирки и много други детайли целящи да удовлетворим изцяло изискванията на нашите клиенти, както и да направим техните сгради да изглеждат по начин, който да са доволни и да ни потарсят отново- щори, слънцезащити противонасекомни мрежи, преградни стени и витрини и много други. Ние предлагаме на нашите клиенти пълно решение на техните идеи колкото ида са нестандартни, както и изработване на проекти, пълно запознаване с продуктите които предлагаме и тяхните предимства.

Керамични фасади

Керамичните облицовка (керамични фасади) екологично чист материал,които притежават достатъчна здравина и устойчивост за фасадни облицовки. Керамичнит облицовка (керамични фасади) дават възможност на специалистите да реализират различни архитектурни решения,като дълготрайността и устойчивостта на керамичнит облицовка (керамични фасади) са доста по големи от декоративните мазилки.

Размерите на самите плочи изграждащи керамичнит облицовка (керамични фасади) са доста разнообразни като започватот 150/400 (450) мм 175/400(450) мм., 200/400(450) мм., 225/400(450) мм., 250/400(450) мм., като има и по големи размери с височина 250 или 300 и дължина от 500 до 1200 мм през 50 мм.Тези размери на керамичните плочи позволяват доста свобода на архитектурните решения за изграждането на керамичнит облицовка (керамични фасади). 

Изпичането на керамичните плочи за керамичнит облицовка (керамични фасади) става в пещи при температура над 1 100 С° гарантира ниската водопопиваемост, мразустойчивости устоичивост на цвят.Облицовката от керамика(керамични фасади) е защитата на цялата система (конструкция) от неблагоприятни атмосферни влияния, като през лятото така и през зимата. 

Вентелируеми фасади

Вентелируеми фасади: 

Окачените вентилируеми фасади – едно съвременно решение и популярна технология за външна облицовка на сградите. Състоят се от алуминиева носеща конструкция, изолация и външни облицовъчни елементи. Между външната облицовка и топлоизолиращият слой съществува въздушно пространство от 40 – 60 мм., които осигоряват естествената вентилация на вентилируемата фасада и предотвратява всякакав конденз на сградата, което е едно от най- съществените преимущества на вентилируемата фасада. Изолационния слой на вентилируемата фасада се състои от минерална вата и по някога в комбинация с паропропускащо фолио, с което се осигорява топлоизолацията на цялата вентилируема система.  

Външната обшивка на вентилируемите фасади може да бъде от различни материали а именно:алуминиев композитен материал (еталбонд,рейнобонд и др.) керамика (креатон, агробухтал, аргетон и др.), клинкер, сайдинг(винил, метал, дърво и др.), гранитогрес, етернит, текстолит, естествен камък и др ние предлагаме всички видове. Носещата конструкция е алуминиева или дървена (при сайдинга) и осигорява носенето на цялата фасада. Ние изработваме всички видове с голям професионализам и отговорност а ето и подробности за някои видове:  

 Етилс ЕООД

Трислойни алуминиеви панели

Това са са комбинирани материали на алуминиева основа, които се доставят във вид на плочи. Използват се различни търговски наименованич, еталбонд, алукобонд и др.Те са изградени от три основни слоя, като средният е с най-голяма дебелина. Той най-често е съставен от полиетилен, двустранно облицован със съвсем тънка алуминиева ламарина, чиято дебелина се равнява на няколко десети от милиметъра.

Стандартната дебелина на плочите е 3, 4 и 6 mm,. Върху алуминиевите пластове много често се нанася допълнително лаково покритие, което се фиксира чрез изпичане при висока температура. То може да е едностранно или двустранно. Алукобондът най-често се покрива със специален лак, който издържа на продължителни атмосферни въздействия. Напоследък плочите от алукобонд се декорират чрез сито- и дигитален печат. Малката дебелина и лекота на плочите са съчетани с висока устойчивост на огъване и удар. Това ги прави подходящи за всякакви архитектурни решения по фасадата на сградите.  

 Етилс ЕООД

Парапети

Парапети: Етилс ЕООД предлага няколко вида парапети: алуминиеви парапети, парапети от INOX (неръждаема стомана), имитация на парапет от ковано желязо, парапети от желязо. Парапетите са един много важен детайл за оформянето и добрата визия на една фасада на сграда, добре подбрания парапет може да направи фасадата да изглежда по много по различен начин. Ние може да ви помогнем в избора на парапет както и в проектирането му и да ви покажем голямо разнообразие от всеки вид.  

Алуминиев парапет

Алуминиевият парапет е със специална система в която присастват много елегантни и дизаинерски елементи.Самата система позвулява няколко разножидности на парапета: Парапет със стъкло (закалено или триплекс за сигорност на използващите), парапет със струни ажурен (тръби Ф 16 хоризонтални или вертикални), парапет с кватрати ажурен(квадрати 10 х 10 мм вертикални), парапет с декоративни елементи ажурен ( декоративни елементи с голямо разнообразие).

Парапет от INOX (неръждаема стомана)

INOX (неръждаема стомана) едно много добро решение за вашата сграда, този вид парапет придава изклиучителна визия и елегантност на всяка сграда. Материалите за парапета от INOX (неръждаема стомана) се внася от Италия гарантираме качество и добар ваншен вид самите елементи се правят от нас в специално оборудван цех по този начин може да направим детайлите по начин, който ние искаме и да увеличим разнообрзието от артиколи.

И при парапет от INOX (неръждаема стомана) има няколко вида: парапет от INOX (неръждаема стомана) със стъкло (закалено или триплекс за сигорност на използващите), парапет от INOX (неръждаема стомана) с хоризонтални или вертикални струни (тръби Ф 10), и разбирасе по йелание на клиента може да изготвим парапет от INOX (неръждаема стомана) проектиран от проектант или ние самите да му предложим саобразено с неговите желания на ефекта които иска да постигне.

Имитация на парапет от ковано желязо:

Имитация на парапет от ковано желязо този вид парапет отново е специална система като самият парапет е от алуминий но създава илиузията че е ковано желязо като на ваншен вид по никакав начин не може да се различи но като цена е доста по ниска от ковано желязо. Итация на парапет от ковано желязо има доста богат избор от видове които ще удовлетворят претенциите на всеки клиент.

Прапети от желязо

Прапети от желязо несамнено най- евтиния парапет. Парапета от желязо също е напално наше производство в цеха ни по металообработване като може да постигнем голямо разнообразие от детайи и видове парапет. Но този вид парапет си има и неговите недостатаци корозия на материала дори и най- доброто боядисване след време избива ръжда и трябва по честа поддръжка и усвежаване.