Еврострой-СН ЕООД ( Visit Website )

Еврострой-СН ЕООД

ЕВРОСТРОЙ – СН ЕООД е учредена през 2003г. Като строителна фирма, която се занимава предимно със сухо строителство...

Презентация

Еврострой-СН ЕООД

ЕВРОСТРОЙ – СН ЕООД е учредена през 2003г. Като строителна фирма, която се занимава предимно със сухо строителство. Но в последствие набирайки квалифициран персонал и оборудване, според нуждите на пазара се преустановява като фирма за VIP строителство От основи - до ключ.

 

От 2008 насам набляга на изкопни работи, хоризонтални и вертикални дренажи, полагането на оптични кабели, HDP тръби, газопроводи и тръбопроводи.

 

Ние разполагаме с нужното оборудване и техника за скоростно полагане на ХДП тръби и оптични кабели на дълбочина до 1.2м и скорост до 15км на ден. Използваме иновативна технология, която ни позволява най-ниска цена на услугите в Българския пазар. Възползвайки се от това наше предимство се занимаваме предимно с тази дейност.

 

Фирмата разполага със земекопни, пътно строителни и строителни машини, техника и оборудване. Извършва строителни и транспортни услуги, както и дава под наем строителен инвентар.

 

Ние Предлагаме изработка и монтаж на всички видове естествен и изкуствен камък, окачени външни фасади от камък (сух монтаж); поставяне на ВИК, Ел и Телекомуникационни инсталации; хидроизолация; шумоизолация; полагане на минерални мазилки; изкопни работи; вертикална планировка; производство и монтаж на PVC и AL дограма; производство и монтаж на окачени фасади в комбинация от различни алуминиеви бондове; доставка и монтаж на качествени врати, мебели и кухненски боксовеот истински МДФ на конкурентни цени.

 

Изграждане на модерни студия – декор на място с бърз и качествен монтаж, което поставя фирмата ни сред най-добрите.

 

Фирмата е с дългогодишен опит в строителството и изпълнява всякакви видове строителни-монтажи дейности до ключ. За нас качеството е най-важна основа на която се гради фирмата, комбинирано с добра организация и силен контрол. Разполагаме с добре обучени специалисти, много налична техника, тежка и лека механизация.

 

Работим в цялата страна и издадените от нас обекти са наша гордост. (и сами си говорят за качеството ни на работа.)

 

Услуги и цени

Полагане на оптика

  • Полагане на оптичен кабел: 2 лв. На линеен метър с ДДС (Отстъпка за по-големи проекти)
  • Полагане на HDP: 3 лв.На линеен метър с ДДС
  • Цение са ориентировачни и се договарят след оглед от служител на фирмата

 

  • Строителство
  • Транспортна дейност
  • Отдаване под наем
  • Селско стопанство
  • Други услуги

 

Галерия

     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Еврострой-СН ЕООД - Дулово

Еврострой-СН ЕООД - Дулово

0899 67 84 15 / 0883 33 34 91

Строителни фирми

Дулово, ул. Витоша 22

Еврострой-СН ЕООД