Excellent School of English ( Visit Website )

Excellent School of English

Excellent School of English е училище по английски език, в което обучението се води от квалифицирани и опитни специалисти, посредством съвременни и интересни учебни системи, в комфортна и уютна среда...

Презентация

Excellent School of English

Excellent School of English е училище по английски език, в което обучението се води от квалифицирани и опитни специалисти, посредством съвременни и интересни учебни системи, в комфортна и уютна среда.

 

Отличното съчетание между висок професионализъм, индивидуален подход и позитивно отношение е ключът към натрупване на много знания и създаване на нови приятелства! Excellent School of English е доказателство за това.

 

Обучението по английски език за деца и възрастни се осъществява по учебни системи на английското издателство LONGMAN.

 

Системите са специално подбрани и съобразени с възрастовата група и нивото на знания на обучаващите се.

 

 

Всяко от нивата набляга еднакво добре както на усвояването на граматически и лексикални знания, така и на развиването на писмени и комуникативни умения, изключително необходими за постигане на адекватно общуване в англоезична среда.

 

Курсовете се предлагат в седмичен и съботно-неделен вариант - сутрин (9:00 - 12:00), следобед (13:30 - 16:30) и вечер (17:30 - 20:30), с интензивност 2 или 3 пъти седмично.

 

Excellent School of English Ви предлага луксозно и комфортно обзаведени учебни зали, кино зала и санитарни помещения, целящи да създадат уютна и приятна среда за обучение на малки и големи.

 

Галерия

     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Excellent School of English - Пловдив

Excellent School of English - Пловдив

0897 00 30 53

N/A
Езикови школи

Пловдив, ж.к.Тракия

бул.Освобождение 93, бл. 193, вх. Б

Excellent School of English