Формация Хаджии ( Visit Website )

Музикални формации Формация Хаджии Формация Хаджии
Формация Хаджии

Формация Хаджии е създадена от Добри Рахнев - Байчара и група професионалисти в областта на българската народна и етно музика и фолклор. Името на формацията идва от това че Добри Рахнев - Байчара е хаджия и е от града на Хаджи Димитър. Нашата цел е да съхраним и представим уникалните български традиции и ритуали...

Презентация

Формация Хаджии Формация Хаджии Формация Хаджии Формация Хаджии Формация Хаджии

Формация Хаджии

Формация Хаджии

Формация Хаджии е създадена от Добри Рахнев - Байчара и група професионалисти в областта на българската народна и етно музика и фолклор. Името на формацията идва от това че Добри Рахнев - Байчара е хаджия и е от града на Хаджи Димитър. Нашата цел е да съхраним и представим уникалните български традиции и ритуали.

 

Членовете на формация Хаджии са хора с опит в известни оркестри и ансамбли.Разполагаме с много варианти и възможности за да направим различна, впечатляваща и запомняща се вашата сватба, рожден ден, корпоративно и лично събитие, предизборни кампании и др.


Нашите възможности и варианти:
- Оркестър за извеждане на булка - по стара традиция, съпровод с жива музика от дома на младоженеца, кумовете, булката.
- Фолклорно посрещане в ресторант - пресъздаване на традиционно посрещане.
- Пресъздаване на ритуали ( Захранвне на младоженците с пита, мед и сол, ; ритане на менче ; разчупване на пита ; кумова ръченица ; бръснене на младоженец, първа наздравица и др.).
- Фолклорна програма музика, песни и танци.
- Изпълнение на танци - важно за Вас събитие или като подарък за ваши приятели, може да пожелаете танц или пресъздаване на обичаи от различните области на България.
- Програма Глас без граница - родопски песни в съпровод на гайда и тъпан на живо.
- озвучаване.
- Още много и различни ритуали, обичаи и различни изненади за вашият празник.

 

Ако имате идея за вашият празник, не се колебайте да ни позвъните и да я обсъдите с нас. Заедно ще намерим най - добрият вариант за вас и вашето събитие.

 

Формация Хаджии

D & EM STUDIO

D & EM е денонощно репетиционно студио, което Ви предлага висок професионализъм, качествена апаратура и специално отношение.D & EM – подходящото студио за всички, които искат да се развиват или вече са част от областта на музиката, пеенето и музикалния шоубизнес.

Изберете D & EM

 • защото тук всеки певец, дует или група може свободно да репетира в перфектни условия и с възможност да чува избрания от него звуков баланс чрез централно озвучаване или с персонален монитор;
 • защото разполагаме със зала от 50 кв.м. с модерен елегантен дизайн, професионална апаратура и екип от професионалисти;
 • защото при нас няма никакви ограничения от часа и времетраенето на репетицията или от силата на звука;
 • защото апаратурата ни ще отговори на високите Ви професионални изисквания:
  - D & EM studio има централно озвучаване плюс мониторен кръг
 • пълен сет барабани -YAMAHA Stage custom
 • фус
  - чинели - Paiste - Full Crash 16, Crash 14, Full Ride 20
  - китарнокубе - Randall RG 100 SC 100 watt Stereo Chorus G2 series
  - бас кубе - Ashdown MAG 300, 300 watts RMS-500 watts PEAK
  - 16 канален пулт YAMAHA-EMX 5016 CF
  - вокални микрофони SHURE sm 58 + sm 58 Beta
  - други микрофони SHURE sm 57, SHURE-Prologue, Electro-Voice-PL80c Dynamic Supercardiod.
 • защото Ви предлагаме атрактивни цени (12лв. за един астрономически час) и пакетни цени.


Формация ХаджииОсвен приятна репетиция при нас можете да реализирате фото сесия или видео запис. Амбициите на D & EM са да се развиваме и усъвършенстваме непрекъснато и имаме готовност при заявено от Вас желание да Ви предложим звукозапис със съдействието на екип от специалисти с опит в звукозаписа и тонрежисурата.

Можете да разчитате на нас:
- да Ви консултираме по отношение на вашите изяви;
- да Ви насочим и съдействаме при закупуване на техника;
- да озвучим празничните Ви събития - концертни изяви, тържества, коктейли, сватби, рождени дни, партита и други;
- да ви предоставим апаратура под наем.

D & EM STUDIO - гр. София, район Илинден, ул. Варна 3, Народно читалище Г. С. Раковски
Не се колебайте да позвъните и заедно с нас да реализирате проектите си!

 

Тел. за контакти – 0888261003, 0897660112.

 

Формация Хаджии

Добри Рахнев - Байчара

Добри Рахнев - Байчара е родом от гр. Сливен. Израснал е в семейство на музиканти, което силно повлиява насоката му към музиката. В ОУ Христо Ботев гр. Сливен, започва да свири на гайда. През 1993г. постъпва в СМУ Филип Кутев гр. Котел, където през 1998г. получава средно - специално образование. Малко по - късно същата година, печели конкурс за гайдар в ансамбъл Филип Кутев - гр. София, където работи до 2001г. В същият този период с куку бенд и Слави Трифонов записва песента Петкольо капитанине за албума Вавилон.

 

Продължава своето обучение в музикалната академия гр. Пловдив, където работи и в академичния оркестър с ръководител Милчо Василев. 2003г. се връща отново в София и продължава своето обучение в СУ Св. Климент Охридски. Отново през 2003г. заедно с други колеги създава формация Хаджии но замразява за известно време развитието, поради ангажименти извън страната. Работил е в Шопски ансамбъл гр. Елин Пелин. Неколкократно пътува до Хърватска, Франция, Италия, Испания, Израел, Дубай, Португалия, Андора, Турция, Холандия, Русия, Швейцаия и др. След албума Вавилон продължава системно да записва с Куку бенд и да присъства периодично в Шоуто на Слави.

 

Записва още с Устата, Нина Никулина и др. Свири с много и известни музиканти и певци като Петър Ралчев, Младен Малаков, Жоро Дончев, Иво Папазов – Ибряма, Матьо Добрев , Горги Янев, Пейо Пеев, Янка Рупкина, Теодосий Спасов, Снежана Борисова и др. Музикални формации

 

Музикални формации

 

Формация Хаджии

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Формация Хаджии - Сливен

Формация Хаджии - Сливен

0888 261 003 / 0897 660 112

Музикални групи

Сливен

Музикални формации