Фотограф Станимир Познаков

  • Фотограф Станимир Познаков

    Незабравимите мигове от вашите събития, тържества и сесии, уловени и увековечени в уникални и неповторими кадри.

Фотограф Станимир Познаков

РАБОТАТА ТРЯБВА ДА ТИ ДОСТАВЯ УДОВОЛСТВИЕ

Това е сентенцията за успешност на фотографа. Казвам се Станимир Познаков и съм роден през 1974 г. Живея в град София. Започнах активно да се занимавам с фотография преди няколко години. Още от първият миг фотографията се превърна в мое любимо занимание. Харесвам уловените моменти, детайлите в снимките и естествеността на цветовете и хората. Харесвам и черно-бялата фотография. При нея всичко е естествено – обем, форма и светлина, както когато е стартирало всичко преди много години. С всяка снимка се опитвам да уловя атмосферата на събитието, влагам всичко от себе си, което придава уникалността на кадрите.

Специализирал съм в заснемането на следните събития и тържества - сватби, кръщенета, семейни тържества, бебешки, детски и семейни фотосесии, партита и рождени дни, абитуриентски балове, портретна фотография в студио и на открито, фирмени събития.

МИГЪТ Е ВЕЧЕН

Помислете само, със сигурност сте се погрижили и за най-малкият детайл на вашето събитие, със сигурност то ще протече перфектно, но, след като то отмине, събитието започва да избледнява. Тук е ролята на добрият фотограф да направи вашето събитие незабравимо. Да улови всички моменти и случки и да ги увековечи. И не само това - всеки е виждал красиви снимки на влюбените младоженци, прекрасни моменти от кръщене, рождени дни и партита, изящни портрети и красиви абитуриенти. Снимките трябва да бъдат уникални и неповторими. Точно такива моменти можете да видите в галерията или на уеб сайта ми www.poznakov.com.Ако ми гласувате доверие за заснемане на вашето събитие, вашите снимки няма да бъдат като другите, и те ще бъдат по своему различни и уникални.

ВСИЧКО ЗА ДОВОЛНИТЕ КЛИЕНТИ

Това е целта която съм си поставил. Тя е доста висока, но изпълнима. Всичко което правя е насочено кът тази цел. За мен най-важното е клиентът да остане доволен. Поради тази причина, моите клиенти са щастливи и доволни, защото винаги получават повече, отколкото са очаквали от мен.

ТЕХНИКАТА В УСЛУГА НА РАБОТАТА

Използвам цифрова техника с висока резолюция Canon, водещ производител в бранша, което ми позволява да сведа до минимум внасянето на изкуствена светлина и шумове в снимките. С помощта на професионалните тела и обективи на Canon смело се впускам в най-смелите приключения, без капка съмнение за перфектния краен резултат.

Фотограф Станимир Познаков

Сватбени фотосесии София

На база на опита който имам и желанията и изискванията на клиентите, на сайта ми има разработени специални пакети за основните видове събития. Те са оптимизирани съобразно изискванията и дейностите извършвани по време на събитията както и тяхното времетраене.

Ето и видовете пакетни цени:

  • Пакетни цени на сватбени тържества и фотосесии
  • Пакетни цени на семейни тържества и събития
  • Пакетни цени на фирмени и корпоративни събития
  • Цени на стандартни фотографски услуги