Бистро Глинени Гърнета ( Visit Website )

Бистро Глинени Гърнета

Бистро Глинени Гърнета отвори врати през 2003г. Разположено е в южната част на града, в парка на кв.Хисаря. С много любов и желание създадохме за Вас нашите клиенти, приятна атмосфера, която ще ви откъсне от еднообразието на ежедневието...

Презентация

Бистро Глинени Гърнета

Бистро Глинени Гърнета отвори врати през 2003г. Разположено е в южната част на града, в парка на кв.Хисаря. С много любов и желание създадохме за Вас нашите клиенти, приятна атмосфера, която ще ви откъсне от еднообразието на ежедневието.

 

Бистрото разполага с две зали за хранене като едната от тях е подходяща за вашите бизнес срещи, обеди, вечери и официални тържества.Капацитетът на заведението е 80 места. Разполагаме и с прохладна лятна градина, с която броят на местата достига 200. Там определено ще се почуствате отпускащо особено в комбинация със зеленината наоколо. А за малките ни клиенти предлагаме детски кът с люлки,пързалки и катерушки.

 

Тук можете да се ободрите с чаша ароматно кафе, да изпробвате нашите кулинарни умения или просто да изпиете чаша хубаво вино. Нашите готвачи са отлични професионалисти, с което гарантираме, че ще задоволим и най-изтънчения вкус.

 

Уникална атмосфера, перфектно обслужване и неповторима кухня-това са нашите стремежи за Вас нашите клиенти. Заповядайте при нас и се уверете!

 

Галерия

     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Бистро Глинени Гърнета - Хасково

Бистро Глинени Гърнета - Хасково

038 628 252

Ресторанти

Хасково, кв.Хисаря, парк-Лом

N/A

Бистро Глинени Гърнета