Глобал ООД  ( Visit Website )

Глобал ООД

Наша основна дейност е насочена изцяло в областта на предлагането на пълна гама продукти от текстил за дома, за индустриални нужди, хотели и ресторанти, както и едрови продажби на тъкани в страната и чужбина...

Презентация

Глобал ООД

Глобал ООД гр.Хасково е основана през 1991 година. За кратък период от време фирмата е успяла да се превърне в една от най добрите фирми в България.

 

Наша основна дейност е насочена изцяло в областта на предлагането на пълна гама продукти от текстил за дома, за индустриални нужди, хотели и ресторанти, както и едрови продажби на тъкани в страната и чужбина.

 

Производството, търговията, внос, дистрибуция на Полиестерна Термо и Силиконова вата, Силиконов пух, Конечно и Безконечно капитоне, Олекотени комплекти Спално бельо, Постелачно бельо, Възглавници, Калъфи за матраци, Протектори, Покривала за легла, Кувертюри, Шалтета, Покривки за маси, Пердета и завеси, Халати за баня, облекла и хавлиени изделия. Приоритет на фирмената политика е работата с високо качествени български и вносни платове и материали с различен състав, богата цветова гама и многообразие от артикули.

 

Разполагаме с 8000 квадратни метра произвоствена площ и 3500 квадратни метра търговска площ. За по бързото и по качествено обслужване на клиентите имаме отговорни дистрибутори в Пловив, Бургас, Стара Загора и други. Използваме висока техника и технология на всяка стъпка в нашето производствено и търговско развитие. Маркетинговата стратегия, гъвкавостта на мислене и нововъведенията в ГЛОБАЛ ООД са причина за растящото доверие на редица хотели, ресторанти, търговски обекти и потребители кам нас.

 

Разполагаме с млад, енергичен и обучен квалифициран персонал и специалисти в съотвeтната област. Управлението и организацията на фирмата е съпроводена с модерни и динамични мениджърски, маркетингови, стратгически и рекламни решения. В ГЛОБАЛ ООД имаме удоволствието да осъществим контакти както с Български така и с чужди фирми от европейския пазар, както и да участваме на месни и международни панаири.

 

3D

     

 

Услуги които извършва

1.Капитониране на платове
Фирмата разполага с високотехнологични европейски машини за капитониране на платове с вата двустранно от 60 гр/ кв м до 450 гр/кв м с на 15 000 модела шарки и производителност 5000 линейни метра за 24 часа, с ширина на плата до 230 мм с високо качество, като извършва и услуги на клиенти с техни материали в най-кратки срокове.
Има два вида капитониране:Безконечно капитониране и Конечно капитониране

 

2. Рязане на бие
Фирмата предлага рязане на БИЕ (ШИРИТ) по желание на клиента от 2 см. до 2 мт. Изработва се чрез рязане на банциг или с топлинно рязане.

Продукти

1.Полиестерна вата.
Състав: 100% Полиестерни влакна
Площна маса: от 50г/м2 до 300 г/м2
Ширина: до 3,2 м
Конфекциониране: на рула до 12кг

 

2. Силиконов пух
Състав: 100% Силуконизирани кухи полиестерни влакна
Конфекциониране: на чували до 12кг

 

3. Силиконови топчета
Състав: 100% Силуконизирани кухи полиестерни влакна
Конфекциониране: на чували до 12кг
Използват се при производството на спално бельо, работно и спортно облекло, както и като елемент при производството на мека мебел и матраци.

 

4. Спални комплекти – спално бельо, пикиран комплект, спален комплект с олекотена завивка
Фирмата предлага луксозни комплекти със марките „GLOBA”. Продуктите са изработени от капитонирано хасе със 100гр вата. Хасето е високо качество, при пране при 40 градуса се гарантира, че няма свиваемост и избелване до една година.

 

5. Покривала, кувертюри, олекотени завивки, юргани, одеала, възглавници
- Домашни спални комплекти
- Хотелски спални комплекти - Изработваме завивки с различно количество пълнеж и размер. Най-използваното в областта на саплното бельо за хотели и СПА центрове е памучното хасе. Тъкан характерна със специфична мекота която създава комфорт. Изработено е от специално заздравени прежди, специална сплитка и довършителна обработка. Хасето е предназначено за интензивна употреба. Предлагаме производство по размери на клиента, както и стандартни размери.

Галерия

     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Глобал ООД -  гр.Хасково

Глобал ООД - гр.Хасково

0887 653 714 / 038 661 675

гр.Хасково, ул. Южна 8

globalbg@abv.bg

Дистрибутори

Стара Загора
Григор Пенчев
Ул Патриарх Евтимий 55
Тел. 042620414; 0888852537; 0887216981
grishatapench@abv.bg

 

Пловдив
Златен Клас-95 ООД
Стоян Шодов
Тел. 032633926; 0887465017
Zlatenklas95@yahoo.com

 

Фабрика

Северна индустриална зона
ДК с.Крепост
Тел./факс:038 624984