Хамър Интериор ООД  ( Visit Website )

Хамър Интериор ООД

Използването на ковано желязо в интериорно и екстериорно декориране е било познато още от далечни времена, като и до ден днешен не е изгубило обаятелното си въздействие...

Презентация

Хамър Интериор ООД

Използването на ковано желязо в интериорно и екстериорно декориране е било познато още от далечни времена, като и до ден днешен не е изгубило обаятелното си въздействие. Кованото желязо се използва в много широк спектър приложения и продукти, като основен или допълнителен елемент.

 

Почти всички елементи от интериорната декорация също могат изцяло или частично да бъдат изработени от ковано желязо. Кованото желязо предлага неограничен избор на форми, размери и стилове. Желязото под различни форми е бил един от най-използваните метали векове наред.

 

Самият изходен продукт при изделията от ковано желязо е с по-специфични характеристики – намалено съдържание на въглерод и умерено количество шлака. Това прави желязото по-меко и ковко и лесно за огъване и съединяване. Специфичната повърхност на кованото желязо също се дължи на предварителната му обработка.

 

Галерия

     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Хамър Интериор ООД  - гр.София

Хамър Интериор ООД - гр.София

0897 993 971 / 0885 221 746

Ковани огради

гр.София, бул.Никола Петков 23

Работно време

  • Понеделник до Петък от 10:00 до 18.00
  • Събота от 10:00 до 14:00