Хидекс ООД ( Visit Website )

Хидекс ООД

Фирма ХИДЕКС ООД е основана през 2000г. в гр. Ямбол. Основно развива дейността си в следните направления: производство, доставка и монтаж на оградни системи и метални конструкции...

Презентация

Хидекс ООД

Фирма ХИДЕКС ООД е основана през 2000г. в гр. Ямбол. Основно развива дейността си в следните направления: производство, доставка и монтаж на оградни системи и метални конструкции.

 

Фирмата разполага със собствен производствен цех, разположен върху 800м2, оборудван с линия за студено изтегляне на тел, линия за калибриране на арматурна стомана, линия за многоточково заваряване, линия за прахово-полимерни покрития, изправно-отрeзни машини, хидравлични преси. Годишният производствен капацитет на цеха е приблизително 30 000 л.м.

 

 

 

Благодарение на съвременната производствена база и висококвалифицирания си персонал ние предлагаме на клиентите си висококачествени продукти на конкурентни цени и кратки срокове на изработка. Освен стандартни ние предлагаме и широк спектър от нестандартни решения, съобразявайки се с идеите, нуждите и желанията на клиента.

Качество

Двойната защита на стоманата - горещо поцинковане плюс полиестерно покритие осигурява висока степен на защита от корозия. Политиката на фирмата е качеството на произвежданите продукти и навременното изпълнение на поръчките да играе главна роля в производствения процес.

Технология

Повечето от производствените елементи (сглобки, скоби, шини) се създават в цеха на фирмата, а от добрите сурови материали се създават качествени продукти. Голямата гама от цветове Ви позволява да съчетаете оградните системи MASTER FENCE с цветовете на други елементи от сградата.

 

Услуги

  • Предлагаме гарантирано качество и кратки срокове на монтаж на произвежданите от нас изделия.
  • Изработваме стоманени конструкции по задание на клиента.
  • Прахово боядисване с максимален размер на детайла: дължина 7000мм, височина 2000мм.

 

Галерия

     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Хидекс ООД - Ямбол

Хидекс ООД - Ямбол

0888 61 97 34

Огради

Ямбол

hidex@abv.bg

Хидекс ООД