Конна база Ранчо Конникът (Visit Website)

Конна база Ранчо Конникът Конна база Ранчо Конникът Конна база Ранчо Конникът
Конна база Ранчо Конникът

Конна база Ранчо Конникът намира на 35 км. от София и предоставя възможност за отдих и наслада от селския живот, обучение и конна езда сред природата.

Конна база Ранчо Конникът

Конна база Ранчо Конникът намира на 35 км. от София и предоставя възможност за отдих и наслада от селския живот, обучение и конна езда сред природата.

Конна база Ранчо Конникът

Конна база Ранчо Конникът намира на 35 км. от София и предоставя възможност за отдих и наслада от селския живот, обучение и конна езда сред природата.

Презентация

Конна база Ранчо Конникът Конна база Ранчо Конникът Конна база Ранчо Конникът Конна база Ранчо Конникът

Конна база Ранчо Конникът

Конна база Ранчо Конникът

Намираме се в китно селце – Макоцево – на 35 км от София. Нашето Ранчо ви предоставя възможност за отдих и наслада от селския живот, обучение и конна езда сред природа,  качествени програми за индивидуални клиенти, фирми, собственици на коне както и авторски програми за деца и юнуши.

Независимо дали сте начинаещ или напреднал ездач, търсите място където да яздите в природа, да участвате в конни преходи, искате да прекарате активно почивката си или уикенда - сами или с приятели, търсите нестандартно място за тиймбилдинг или рожден ден на детето ви – РАНЧО КОННИКЪТ е мястото!

Заповядайте при нас да се запознаем!

Конна база Ранчо Конникът

Услуги

Езда за начинаещи

Конна база Ранчо КонникътЗа тези от вас, които никога не се се качвали на кон, но имат желание.

Теория: безопасно поведение около конете, поведение и психология на коня

Практика:

  1. Работа от земя – основни умения
  2. Оседлаване, слагане на юзда, качване и слизане от коня
  3. Изграждане на баланс и стабилен независим седеж върху коня
  4. Основни умения за управление на коня

Уроците се провеждат както в манеж, така и по-време на езда в природа, където ученикът и инструкторът яздят един до друг. Инструктора води другия кон на въже. За записване: Зарко Георгиев 0888 99 42 35

Езда за напреднали

Конна база Ранчо КонникътВ случай, че търсите място където да яздите в природа по разнообразни маршрути, да участвате в конни преходи, или имате усещане, че е време за нови знания и надграждане на досегашните ви умения, предлагаме на вашето внимание различни възможности.

Почасова езда в природа с инструктор в група или индивидуално:
Провежда се по различни маршрути, предоставящи възможност за езда на разнообразен терен - поляни, гори, дерета, реки и черни пътища.

За записване: Зарко Георгиев 0888 99 42 35

Индивидуална програма за усъвършенстване

Конна база Ранчо КонникътПо време на курса ще обсъждаме и тренираме в дълбочина аспекти от ездата като поведение, добрата психическа, емоционална и физическа форма при човека и коня.

Работа с поводи. Чуствителни и бързи ръце. Контрол върху зоните на коня. Подчиненост и лекота при тръгване и спиране на коня. Поддържане на равновномерен темп и посока с отпуснат повод до тръс. Придобиване на умения за справяне с различни природни и поведенчески обстоятелства и ситуации по време на езда. Курса включва езда без седло и поводи в манеж.

За контакт: Зарко Георгиев 0 888 99 42 35 и Юлия Славов-Тонев 0 887 98 51 52

Индивидуална програма "Работа от земя с кон"

Конна база Ранчо КонникътБЕЗ РЕСПЕКТ НЯМА ВНИМАНИЕ.
БЕЗ ВНИМАНИЕ НЯМА КОНТРОЛ.
БЕЗ КОНТРОЛ НЯМА БЕЗОПАСНОСТ.

Работата от земя е първото и основно средство, с което затвърждавате лидерската си позиция пред коня – т.е. получавате неговия респект и внимание и установявате контрол. Обучението е насочено към придобиване на техники за работа с коня, с които да се върне вниманието, респекта и доверието му, когато се наложи.

Обучавайки се на работа от земя, ще:

  1. Изградите принципите на общуването и комуникация с коня
  2. Изградите лидерската ви позиция
  3. Придобиете контрол върху движенията и емоционалното състояние на коня
  4. Имате средства за проверка, тренировка и корекция на коня

8 часа/месечно (веднъж седмично 2 часови сесии, провеждани индивидуално със инструктор през седмицата.) Теорията на Естествените Взаимоотношения е вплетена в практическите занимания от земя.

За контакт: Зарко Георгиев 0 888 99 42 35 и Юлия Славов-Тонев 0 887 98 51 52

Програми за групи

Конна база Ранчо Конникът1 – дневни конни преходи до селата Стъргел, Горно Камарци, Байлово.
Ездата е с продължителност 4-5 часа по приятни и лесни маршрути, достъпни и за по-малко опитни ездачи. По време на деня ще обядваме заедно на поляната или в селска кръчма.

2 – дневен конен преход до село Смолско.

За записване: Зарко Георгиев 0 888 99 42 35

 

Активна почивка на Ранчо Конникът

Конна база Ранчо КонникътПредлагаме Ви да прекарате с нас 2,3 или 5 дена по един нестандартен и различен начин. По време на тези дни, преди всичко, всеки ден ще общувате с конете и ще яздите по живописни маршрути в Средна Гора и Стара Планина. Освен това, ще имате възможност да усетите фермерския живот чрез активно участие в задачи от нашето ежедневие. През тези дни ще откриете зареждащото въздействие на селото, свежия въздух и чистата природа. Ще хапвате вкусни домашни гозби, приготвени специално за вас, а вечерите ще прекарвате в уютна домашна обстановка. свържете се с нас за да обсъдим ВАШАТА активна почивка при нас.

За записване: Зарко Георгиев 0888 99 42 35 и Юлия Славов-Тонев 0 887 98 51 52

Галерия

Карта

Тази фирма е регистрирана в следните категории: