Хотел Аполон ( Visit Website )

Хотел Аполон

Хотел Аполон се намира се в курорта Несебър, само на 80 м от плажа и сините вълни морето...

Презентация

Хотел Аполон

Хотел Аполон се намира се в курорта Несебър, само на 80 м от плажа и сините вълни на морето.

 

Намиращ се в Несебър, най-живописния град на българското черноморско крайбрежие. Хотел Аполон е в непосредствена близост до най-популярния и най-голям летен курорт Слънчев бряг със своята осем километрова плажна ивица от прекрасен фин пясък, достигаща 30-40 метра ширина на места и е известен с нощния живот и множеството туристически атракции.

 

Разположението на Хотел Аполон е в непосредствена близост до пътя Несебър – Равда който ще бъде превърнат в пешеходна зона, съгласно решението на Община – Несебър. Местоположението осигурява и бърз достъп до главния път, свързващ Варна и Бургас. На 300м от хотела се намира най-големия аквапарк с тенис кортове и други съоръжения за свободното време на туристите.

 

Хотелът се намира в централната част на комплекс Аполон и предлага двойни стаи, стаи с три легла и студиа с напълно обзаведени кухни.


За спокойствието на нашите гости, на разположение е паркинг с денонощна охрана, шест басейна, СПА център, тенис корт, детска площадка, 2 ресторанта, външен бар и градина както и новооткрит параклис.


Голямо удобство са намиращите се наблизо курортни градове, Равда и Несебър със своите магазини, ресторанти и барове, където ще се погрижат за вашето удобно и прияно прекарване на лятната почивка.

Най-добрият избор за вашата почивка на брега на Черно море – Хотел Аполон!

 

Ако искате да прекарате ваканцията си в частен комплекс от затворен тип в Несебър с всички възможни удобства около вас и плаж на две минути разстояние – Хотел Аполон е правилния избор!

 

Комплекс Аполон Ви предлага най-атрактивни цени за сезона лято-2014г.

Година 2014
1 Май- 15 Юли
16 Юли- 20 Август
21 Август- 20 Септ.
Двойна стая 2+1
40 -50 Лв.
60 Лв. 50-40 Лв.
Тройна стая 3+1
60-70 Лв. 80 Лв. 60-50 Лв.

Галерия

     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:






















Хотел Аполон - Несебър

Хотел Аполон - Несебър

0878 75 76 82 / 0898 59 15 76

Хотели

Несебър

Хотел Аполон