Семеен хотел Баджо - Доспат (Visit Website)

Семеен хотел Баджо - Доспат
Семеен хотел Баджо - Доспат

Хотел Баджо се намира сред красотата на Родопите, в прекрасния град Доспат.

Презентация

Семеен хотел Баджо - Доспат Семеен хотел Баджо - Доспат Семеен хотел Баджо - Доспат Семеен хотел Баджо - Доспат

Семеен хотел Баджо - Доспат

Семеен хотел Баджо - Доспат

В южните части на страната, сред красотата на Родопите, в прекрасния ни град Доспат, се намира и Семеен хотел Баджо.

Той ще Ви предложи страхотни условия, а околността е изпълнена с красиви места, които да посетите. Ако решите да бъдете наши гости по време на семейната ваканция, то знайте, че тук ще се намирате съвсем близо до язовир Доспат. А центърът на града ще отстои само на стотина метра.

Спокойствието Ви при нас е сигурно, а комфортът в стаите – гарантиран. При нас могат да бъдат подслонени над двадесет души. Ще можете да наемете някоя от четирите ни двойни стаи. Разполагаме и с две стаи подходящи за трима и четирима души. Ще имате възможността и да се настаните в двата ни апартамента.

Всяка от стаите, както и апартаментите, разполагат със собствени баня/тоалетна.Всички помещения са обзаведени модерно и стилно. В Семеен хотел Баджо ще можете да се радвате на кабелна телевизия, както и безплатен Интернет.

Семеен хотел Баджо

Друго от удобствата, на които ще се насладите при нас, е страхотната ни механа. Тя винаги ще Ви подслони и нагости добре. При нас могат да се нахранят и забавляват двадесет и пет души и всеки от тях ще може да опита и чудните вкусотии, които умело приготвяме на барбекюто-камина. Със сигурност ще Ви допадне и прекрасното ни кафене. Тук ще се насладите на приятна напитка в уютна атмосфера. Сутринта пък освен прясно, топло кафе, ще Ви предложим и тъкмо изпечени закуски, приготвени на място в чудната ни закусвалня.

Карта

Тази фирма е регистрирана в следните категории: