Хотел Денз ( Visit Website )

Хотел Денз

Ваканции за индивидуални туристи и групи, празнични пакетни оферти. Почивка на море почти на първа линия! На едно прекрасно кътче край морето, където независимо от сезона, мириса на море остава...

Презентация

Хотел Денз

Ваканции за индивидуални туристи и групи, празнични пакетни оферти.

Почивка на море почти на първа линия!
На едно прекрасно кътче край морето, където независимо от сезона, мириса на море остава. Място, където ще забравите за всекидневните си грижи, наслаждавайки се на полъха на вечерния бриз по време на разходка или почивайки си в уютната обстановка на стаите на хотел Денз.

Настаняване:

Всички хотелски стаи са с балкон, някои с изглед към морето. Всяка от тях има телевизор с кабелна телевизия, WI-FI - БЕЗПЛАТНО, мини бар, санитарен възел, а на балкона маса и столове.


Хотела не предлага изхранване, но за ваше удобство са Ви предоставени условия за да развиете сами кулинарните си умения в барбекю-градината или на терасата над хотела. И на двете места има оборудвани кухни с електрически уреди, всякаква посуда за общо ползване и места за сядане, където да се насладите на вечерният бриз и панорамната гледка. На терасата над хотела са разположени още : мини басейн, шезлонги с чадъри и фитнес уреди.


Всички изброени допълнителни удобства са напълно БЕЗПЛАТНИ .


Заплащането е възможно и през пос терминал. Безплатно и безпроблемно паркомясто.


Хотелът се менажира на семеен принцип което предполага личен мотив за успешно обслужване.
Ако търсите красиво и спокойно място, вече сте го открили!!


ЗАПОВЯДАЙТЕ!!!

 

Галерия

     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Хотел Денз - Черноморец

Хотел Денз - Черноморец

0897 859 279

Хотели

Черноморец, ул.Морска 18

Местоположение :

Семеен хотел Денз се намира в гр.Черноморец, едно от най-старите курортни селища на българското Черноморие. Закътан в залив на 20 км. южно от гр.Бургас, на 10 км. от античния гр. Созопол, и на 3км. от така известния къмпинг Градина.


Хотела е разположен на 50м. от брега на морето на спокойна и тиха уличка, но успоредна с централната на града .Гостите на хотела могат да почиват необезпокоявани от нощния живот на курорта и в същото време близо до него.