БЕСТ УЕСТЪРН Хотел Европа (Visit Website)

БЕСТ УЕСТЪРН Хотел Европа БЕСТ УЕСТЪРН Хотел Европа БЕСТ УЕСТЪРН Хотел Европа
БЕСТ УЕСТЪРН Хотел Европа

4-звезден хотел предлага всички услуги и удобства, очаквани от туристите и бизнес пътуващите.

Презентация

БЕСТ УЕСТЪРН Хотел Европа БЕСТ УЕСТЪРН Хотел Европа БЕСТ УЕСТЪРН Хотел Европа БЕСТ УЕСТЪРН Хотел Европа

БЕСТ УЕСТЪРН Хотел Европа

БЕСТ УЕСТЪРН Хотел Европа

4-звездният БЕСТ УЕСТЪРН Хотел Европа предлага всички услуги и удобства, очаквани от туристите и бизнес пътуващите. Удобното местоположение, луксозните стаи, стилно обзаведените ресторант и барове и разнообразните услуги правят БЕСТ УЕСТЪРН Хотел Европа едно от най-предпочитаните места за настаняване и развлечение в София. Най-близкият хотел до Арена Армеец София (само на 10 минути пеша или на 5 минути с кола).

БЕСТ УЕСТЪРН Хотел Европа

Настаняване

4-звездният БЕСТ УЕСТЪРН Хотел Европа предлага всички услуги и удобства, очаквани от туристите и бизнес пътуващите. Удобното местоположение, луксозните стаи, стилно обзаведените ресторант и барове и разнообразните услуги правят БЕСТ УЕСТЪРН Хотел Европа едно от най-предпочитаните места за настаняване и развлечение в София.

Заведения

БЕСТ УЕСТЪРН Хотел Европа разполага с няколко заведения: изискан ресторант”Европа”, лоби бар, лятна градина с външно барбекю, разположена около открит басейн с джакузи, панорамен бар на последния етаж на сградата с впечатляваща гледка към планина Витоша.

Ресторант "ЕВРОПА"

Ресторант "ЕВРОПА" е с капацитет 120 места и е идеално място за официален обяд или вечеря, коктейли, семейни тържества, сватби или неформални срещи с приятели. Менюто предлага голямо разнообразие от европейски и интернационални ястия. Широката селекция от качествени вина допълва удоволствието от прекараното време в ресторант "ЕВРОПА".

Лоби бар

В лоби бара на Бест Уестърн Хотел Европа атмосферата е уютна и релаксираща. На чаша любимо питие след успешния бизнес ден, тук можете да се отпуснете и доверите на грижата и професионализма на нашите усмихнати колеги.

Лятна градина с басейн

В Бест Уестърн Европа Хотел има голяма лятна градина с много зеленина, външно барбекю, бар и басейн с джакузи. През летните месеци закуската се сервира в градината, където гостите могат да се насладят на прекрасното време и богатия асортимент на храна и напитки от блок масата. В цената на нощувката е включено и ползването на открития басейн, намиращ се в задната част на хотелския комплекс. Лятната градина е подходяща, както за бизнес обяд, така и за весели частни партита.

Пиано Скай Бар Европа

Впечатляващата гледка от панорамния пиано скай бар го превръща в едно от най-атрактивните места на БЕСТ УЕСТЪРН Европа Хотел. От тук можете с наслада да наблюдавате Витоша и почти цяла София. Барът разполага с голямо разнообразие на коктейли и освежаващи напитки. Терасата (може да бъде открита и закрита) е просторна и в зависимост от подредбата могат да се организират партита с капацитет до 50 човека.

Карта

Тази фирма е регистрирана в следните категории: