Хотел Феникс ( Visit Website )

Евтини нощувки Чепеларе Хотел Феникс Хотел Феникс
Хотел Феникс

Хотел Феникс се намира в сърцето на град Чепеларе. Идеално място за ски-туризъм в близост до ски център Мечи чал и на 12 км. от международния курорт Пампорово.


Презентация

Хотел Феникс Хотел Феникс Хотел Феникс Хотел Феникс Хотел Феникс

Хотел Феникс

Хотел Феникс

Хотел Феникс се намира в сърцето на град Чепеларе. Идеално място за ски-туризъм в близост до ски център Мечи чал и на 12 км. от международния курорт Пампорово. Много удобен и за летен туризъм, с близостта си до природни феномени като Чудни мостове, Ягодинска пещера, Дяволско гърло, Триградско ждрело и други красиви места в Родопа планина.

 

В непосредствена близост до хотела е началото на чудесна еко пътека, подходяща за разходки и бране на горски плодове, билки и диворастящи гъби. Туристите могат да разгледат църквите Св. Атанасий и Св.Богородица, музеят по спелеология и български карст, уникален по вид не само у нас, но и на Балканския полуостров и Европа. В града може да разгледате и уникалния по рода си музей на ски спорта, разказващ за богатата история на белите спортове в региона.

 

Хотел Феникс разполага с 9 двойни стаи, 3 тройни стаи и 1 мезонет.Всички стаи са с кабелна телевизия, безжичен интернет и самостоятелна баня.. На разположение на гостите е механа с 50 места, в която може да се насладите на традиционната родопска кухня и гостоприемство, в уютна обстановка.

 

Разположен в централната част на град Чепеларе, от хотела се открива уникална гледка към планината. Тук може да се насладите на спокойствие в съчетание с чист въздух, не само през зимните месеци, но и през слънчевите летни дни.

 

Галерия

Хотел Феникс Хотел Феникс Хотел Феникс
     
Хотел Феникс Хотел Феникс Хотел Феникс
     
Хотел Феникс Хотел Феникс Хотел Феникс
     
Хотел Феникс Хотел Феникс Хотел Феникс

 

Евтини нощувки Чепеларе

 

Хотел Феникс

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Хотел Феникс - Чепеларе

Хотел Феникс - Чепеларе

0876 399 599

N/A
Хотели

Чепеларе, ул. Васил Гаджуров 4

Хотел Феникс

Хотел Феникс