Семеен хотел Графити - Доспат   ( Visit Website )

Семеен хотел Графити

Семеен Хотел Графити е уютна къща за гости в Доспат, разположена близо до живописна борова гора с приказен изглед към язовир Доспат.

Презентация

Семеен хотел Графити - Доспат

Семеен Хотел Графити е уютна къща за гости в Доспат, разположена близо до живописна борова гора с приказен изглед към язовир Доспат. Къщата приема гости целогодишно и е чудесен избор за всеки, който търси спокойствие, уют, съвременни удобства и добро обслужване на изключително атрактивни цени за нощувка. Тази семейна къща за гости в Доспат предлага много добри условия за пълноценна почивка, риболов и активен туризъм в Родопите.

Семеен Хотел Графити се помещава в четириетажна модерна сграда с потънал в зеленина двор, разположена във вилната зона на Доспат. На разположение за самостоятелно ползване от гостите е уютна механа със спиращ дъха изглед към язовира и боровите гори. Механата разполага с барбекю и напълно оборудвана кухня - кафеварки, хладилник, мивка, готварска печка, микровълнова фурна, газов котлон, парти грил, посуда и всичко друго необходимо за самостоятелно приготвяне и сервиране на храна. Механата е подходяща за сбирки със семейството и приятели. Ползването й е включено в цената за нощувка.

Тази модерна къща за гости в Доспат предлага настаняване в 2 стаи, 2 студиа, 2 апартамента и 1 мезонет. Интериорът на всяко помещение има характерна цветова тема и е подчертано модерен. Обзавеждането е комфортно и са осигурени всички удобства, които да гарантират максимално приятен престой на всеки гост. На територията на целия хотел, включително стаите и механата има осигурен безплатен безжичен интернет (Wi-Fi).

Настаняване

Двойна стая

Семеен Хотел Графити разполага с една малка и една по-голяма двойна стая, чиито удобства включват телевизор със сателитна телевизия, Wi-Fi интернет, парно отопление, самостоятелна баня, тераса с изглед към язовир Доспат. Посочените цени са за двойна стая на вечер.

 

 

Студио

 

На разположение в тази семейна къща за гости в Доспат са две студиа. Всяко от тях представлява едно просторно помещение с кът за спане и кът за сядане. Удобствата им включват телевизор със сателитна телевизия, Wi-Fi интернет, парно отопление, самостоятелна баня. Едно от студиата има тераса с изглед към язовир Доспат. Посочените цени са за студио на вечер съответно за настаняване на двама (30 лв) или трима гости (35 лв).

 

 

Апартамент

Гостите на Семеен Хотел Графити могат да избират измежду два апартамента, всеки от които се състои от спалня и хол с мека мебел. Всеки апартамент разполага с телевизор със сателитна телевизия, Wi-Fi интернет, парно отопление, самостоятелна баня, тераса с изглед към язовир Доспат. Посочените цени са за апартамент на вечер съответно за настаняване на двама (35 лв) или трима гости (40 лв).

 

Мезонет

Семеен Хотел Графит предлага един мезонет, който се състои от спалня и хол с мека мебел. Неговите удобства включват телевизор със сателитна телевизия, Wi-Fi интернет, парно отопление, самостоятелна баня, тераса с изглед към язовир Доспат. Посочените цени са за мезонет на вечер съответно за настаняване на двама (35 лв), трима (45 лв) или четирима гости (50 лв).

Галерия

Семеен хотел Графити - Доспат Семеен хотел Графити - Доспат Семеен хотел Графити - Доспат
     
Семеен хотел Графити - Доспат Семеен хотел Графити - Доспат Семеен хотел Графити - Доспат
     
Семеен хотел Графити - Доспат Семеен хотел Графити - Доспат Семеен хотел Графити - Доспат

Карта

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Семеен хотел Графити - Доспат
Семеен хотел Графити - Доспат
0895 413548 / 0888 056 087
N/A
Хотели
Доспат 4831, ул. "Панорама" 7

N/A

Забележителности и развлечени

Доспат е спокоен и живописен град в сърцето на Родопите, разположен на брега на едноименния язовир. Целогодишно ценителите на красивата и непокътната в този район могат да се насладят на пълноценен отдих. Язовир Доспат е добре познат сред почитателите на риболова. Най-високият и вторият по големина язовир в България е подходящ за риболов на плувка, на дъно, на муха с шнур, на блесна и на булдо. В него се развъждат костур, шаран, кефал, уклей, червеноперка и пъстърва. Предстои изграждането на ски писта, както и еко пътека, която да свързва Доспат със село Гела. Районът е благодатен за събиране на мащерка, иглика, боровинки, малини и други горски плодове и билки. Тези, които се интересуват от история могат да посетят Барутинският акропол, Римският мост над р. Карджадере, вр. Дикчан и др.