Хотел Кладенеца ( Visit Website )

Хотел Кладенеца

Хотелът е разположен по поречието на река Русенски Лом. Местност съвсем различна от градският живот. Невероятно красива природа, изразена чрез величествени каньони, издълбани от реката в продължение на милиони години, мека зеленина и спокойствие...

Презентация

Хотел Кладенеца

Хотелът е разположен по поречието на река Русенски Лом. Местност съвсем различна от градският живот. Невероятно красива природа, изразена чрез величествени каньони, издълбани от реката в продължение на милиони години, мека зеленина и спокойствие. Само птиците, шумът на вятъра и ромулът на реката нарушават това природно равновесие.

 

От столетия този район на България е бил и е средище на българската духовност и култура. Многобройни скални ниши, църкви и манастири. Те спират дъха ни със своята величественост. Докоснали се до това неповторимо съчетание от природа и човешки дух, времето остава незабелязано.

 

Часове за отдих,  след дългия и изморителен, но изпълнен с емоции ден, човек може да прекара в приятната обстановка и домашия уют, които ни се предоставят в хотел „КЛАДЕНЕЦА”, село Иваново. Само на два километра от защитените и под закрилата на ЮНЕСКО приказни места. Хотелът разполага с 13 прекрасно обзаведени стаи и леглова база за 31 човека.

 

Галерия

     

 

Забележителности

В близост се намират Ивановските /5км/ и Басарбовските/6км/ скални манастири от 12-16 век.

 

Комплексът е на границите на природен парк Русенски Лом

 

В непосредствена близост е средновековният град Червен/12км/

 

Карта

Хотел Кладенецът се намира в село Иваново в поречието на р. Русенски Лом - място с богата и интересна флора и фауна. Селото е в изключителна близост до областният град Русе/18км/.

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Хотел Кладенеца - с.Иваново

Хотел Кладенеца - с.Иваново

0894 302 460 / 08116 27 25

Хотели

с.Иваново

с.Иваново