Хотел Крис ( Visit Website )

Хотели Стойките Хотел Крис Хотел Крис
Хотел Крис

Хотел Крис Ви предлага възможността да се насладите на неповторими изгледи, безплатен паркинг и ресторант в село Стойките - сърцето на Родопите. Лифтовете на ски курортите в Родопите са само на 500 метра.


Презентация

Хотел Крис Хотел Крис Хотел Крис Хотел Крис Хотел Крис

Хотел Крис

Хотел Крис

Хотел Крис разполага с 1 апартамент, 2 двойни и 8 троини стаи.

 

Хотел Крис Ви предлага възможността да се насладите на неповторими изгледи, безплатен паркинг и ресторант в село Стойките - сърцето на Родопите. На 600м. е новият 6 седалков ски лифт който свързва село Стойките със всички писти на курорта Пампорово. Лифтовете на ски курортите в Родопите са само на 500 метра.

 

Във всяка от просторните спални можете да поседнете в комфортен кът с мека мебел, да гледате телевизия или да ползвате бюро. Някои стаи са с балкон или изглед към планината, но всички имат собствени модерни бани. Ресторантът на хотел Крис представлява типично българско заведение с традиционна кухня и голяма камина. Менюто включва регионални специалитети, а ежедневно и традиционна закуска.

 

Курортът Пампорово е само на 5 километра от хотел Крис, а село Ягодина - на 35 минути път с кола. На място има безплатен паркинг. Също така лесен е достъпът и до пещерата Дяволското гърло.

 

Ние говорим на вашия език!

 

Хотел Крис

Село Стойките

Село Стойките е разположено в котловина в Централни Родопи, на 5 км западно от курорта Пампорово и 6 км югоизточно от архитектурния резерват Широка Лъка. Заради благоприятното географско разположение и прекрасна природа селото е предпочитано за отдих от множество туристи. Средната надморска височина е 1410 м. Поради това в Стойките лятото е прохладно, а зимата е мека, правещи Стойките изключително удобно място за туризъм през цялата година. Околността на селото е изумително разнообразна. Големия корпус на Перелишкия рид се отклонява на югозапад продължавайки през прохода Ешеи кулаки, Черни връх към връх Снежанка. На североизток се проточва продължението на Чернатица – Кара тепе и Мечи чал, които определят басейните на р.Въча и р.Асеница.

 

Селото е споменато за пръв път в писмен документ от 1706 г. Предполага се, че селото е заселено през 17 в. при една от вълните на помохамеданчвания в Родопския край. През пролетта на 1870 г. местните хора започват да строят училището, което е открито същата година от първия учител Стою Калайджиев от с.Широка лъка. По инициатива на местното население пловдивският владика Панарет издействал разрешение за строеж на църква и сам положил основния камък на църквата през 1874 г., а през 1900 г. църковното настоятелство решава да построи камбанария. В землището на село Стойките е открит сребърен медал от Първите олимпийски игри в Атина през 1896 г. Според историци този медал принадлежи на местен жител – известен непобедим борец в Родопите - Георги Капушев. Според учените той е първият българин участвал на олимпиада и първият български олимпийски шампион.

 

Хотел Крис

Цени

Зимен сезон

 • Двойна стая 45 лв.
 • Тройна стая 60 лв.
 • Единична стая 30 лв.
 • Студио за 4 човека 80 лв

 

Летен сезон

 • Двойна стая 35 лв.
 • Тройна стая 45 лв.
 • Единична стая 25 лв.
 • Студио 70лв.

 

Пакетни цени

 • 8 ми декември 2нощувки с ползване на механата за купон 50лв.на човек.
 • Организираме вечеря по желание.

 

Нова година

 • 3 нощувки с Новогодишна вечеря
 • двойна стая на човек 170 лв
 • тройна стая на човек 149 лв.
 • Отстъпка за деца и ученици - 25 лв

 

Галерия

Хотел Крис Хотел Крис Хотел Крис
     
Хотел Крис Хотел Крис Хотел Крис
     
Хотел Крис Хотел Крис Хотел Крис
     

 

Хотели Стойките

 

Хотел Крис

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Хотел Крис - с. Стойките


Хотел Крис - с. Стойките

0887 322 365 / 0887 612 846

N/A
Хотели

с. Стойките

Хотел Крис

Хотел Крис