Семеен Хотел Марио ( Visit Website )

Семеен Хотел Марио

Семеен Хотел Марио предлага уют, спокойствие и комфорт близо до центъра на Мелник, на фона на Мелнишките скални пирамиди. Триетажната сграда е изградена в традиционния за града стил на стара възрожденска къща, но предлага съвременни удобства, което е гаранция за пълноценна почивка в приятна обстановка...

Презентация

Семеен Хотел Марио

Семеен Хотел Марио предлага уют, спокойствие и комфорт близо до центъра на Мелник, на фона на Мелнишките скални пирамиди. Триетажната сграда е изградена в традиционния за града стил на стара възрожденска къща, но предлага съвременни удобства, което е гаранция за пълноценна почивка в приятна обстановка. Гостите на семейния хотел в Мелник ще могат да се насладят на сърдечно гостоприемство, непринудена обстановка и чудесна домашна кухня.

Семеен Хотел Марио предлага настаняване в 2 сгради, отдалечени на 150 метра една от друга. В основната сграда има три двойни и две тройни стаи, една стая за четирима и един апартамент за четирима. Във втората сграда са разположени 6 двойни и 3 тройни стаи, както и едно студио. Обзаведени функционално и комфортно, те разполагат с всички необходими удобства за приятен престой и пълноценен отдих. На разположение в хотела е Wi-Fi интернет. На партерния етаж на основната сграда се намира магазин за стоки от първа необходимост.

Семейният хотел в Мелник разполага с уютна механа в битов стил с 35 места в основния салони още 15 места в лятната градина към нея, разположени в първата сграда. Любезните домакини предлагат разнообразни ястия от традиционната българска кухня, включително домашна закуска като мекички, баница, овче кисело мляко и др. Втората сграда също има лятна градина и детски басейн през топлите месеци.

Студио

В новата сграда на Семеен Хотел Марио се намира и едно уютно студио, което представлява просторна и слънчева стая с двойно легло и кът с диван. Удобствата му включват телевизор с цифрова телевизия, хладилник, отопление, самостоятелна баня с душ, климатик.

Двойна стая

Семеен Хотел Марио предлага 9 двойни стаи - 3 в основната и 6 във втората сграда. Те са обзаведени с по едно двойно или две единични легла. Всяка стая разполага с телевизор с цифрова телевизия, хладилник, отопление, самостоятелна баня, климатик. В някои от стаите има мека мебел.

Тройна стая

На разположение в семейния хотел в Мелник са 5 тройни стаи, всяка от които е оборудвана с едно двойно и едно единично легло, телевизор с цифрова телевизия, отопление, хладилник, самостоятелна баня с душ, климатик. Две от стаите са в първата сграда, а останалите три - във втората.

Четворна стая

Семеен Хотел Марио разполага с една просторна стая за четирима в основната сграда, обзаведена с едно двойно легло и две единични легла. Стаята е подходяща за настаняване на семейства с деца или четирима възрастни. Удобствата й включват телевизор с цифрова телевизия, хладилник, отопление, самостоятелна баня с душ, климатик.

Апартамент

Апартаментът в основната сграда на семейния хотел се състои от спалня с двойно легло и отделен хол с мека мебел. Капацитетът му е за максимум четирима гости. Удобствата в апартамента включват телевизор с цифрова телевизия, хладилник, отопление, самостоятелна баня с душ, климатик.

Удобства

механа
магазин

Типове стаи, брой, цени като цените са със закуска.За групи над 16 туристи специална цена 25 лева на 4овек нощувка ве4еря и закуска.
тип стая брой цена
Студио 1 -
Двойна стая 9 40.00 - 50.00 лв.
Тройна стая 5 60.00 - 70.00 лв.
Четворна стая 1 70.00 - 80.00 лв.
Апартамент 1 70.00 - 80.00 лв.

Начин на плащане
в брой
VISA
VISA Electron
MasterCard
Maestro

Забележителности и развлечения

Гостите на Семеен Хотел Марио имат богат избор от възможности за забавление и активен туризъм в Мелник и региона по всяко време на годината. Градът е един от най-известните винарски центрове в България и разполага с множество винарни, където всеки може да дегустира традиционното мелнишко вино. Възрожденската архитектура на града създава уютна и романтична атмосфера през всеки сезон.

 

Тук могат да бъдат посетени редица автентични къщи, носещи духа на отдавна отминали времена като Кордолуповата къща от 1754 г. и Пашовата къща от 1815 г., където се помещава Градският исторически музей. Сред основните забележителности на Мелник са Мелнишките скални пирамиди, крепостта на Деспот Алекс Слав, Роженския манастир (7 км). За свободното време на своите гости Семен Хотел Марио предлага екскурзии до Роженския манастир, Рупите, Самуиловата крепост, Гърция и Македония със собствен транспорт.


Местоположение
Семеен Хотел Марио се намира близо до центъра на Мелник, на главната улица на града.

 

Галерия

     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Семеен Хотел Марио - Мелник

Семеен Хотел Марио - Мелник

0896 671 050 / 074 379 392

N/A
Хотели

Мелник, ул.Мелник 120

Семеен Хотел Марио