Хотел Мегас ( Visit Website )

Хотел Мегас

Хотела се състои се от 4 етажа с 19 апартамента: 1-ви етаж - 4 апартамента, рецепция и лоби бар; 2-ри, 3-ти и 4-ти етаж по 5 апартамента...

Презентация

Хотел Мегас

Хотела се състои се от 4 етажа с 19 апартамента: 1-ви етаж - 4 апартамента, рецепция и лоби бар; 2-ри, 3-ти и 4-ти етаж по 5 апартамента.

 

Петнадесет апартамента се състоят от стая с по два легла тип френски с база и двулицев матрак, които при събиране стават спалня, гардероби - 2 бр. + тоалетка, стол, огледало, табла с нощни шкафчета - 2 бр. - хол с кухненски бокс, който включва ниска маса, шкаф на който е поставен ТV, диван - двойка разтегателен с ламели, фотьол - разтегателен.

 

Кухненският бокс включва - горни и долни шкафове, мивка, трапезна маса, столове за четири души, хладилник и прибори за хранене.- антре с шкаф и огледало с рафчета- WC и баня.

Останалите три от апартаментите са със същото обзавеждане, като на местото на леглата има спални. Всеки апартамент е със самостоятелен балкон и климатици в спалнята и хола.

В апартаментите могат да спят до 4 души. Към хотела има басейн , кафе-бар, ресторант , детски кът и паркинг. На рецепцията има безжичен интернет, който може да се ползва от гостите на хотела и сейф. Има изградена система за видеоконтрол.

 

Хотелът се намира до входа аквапарка само на 15 минути от плажа и главната алея.

Апартаменти

Апартаментите се състоят от :

Стая с по два легла тип френски с база и двулицев матрак, които при събиране стават спалня, гардероби - 2 бр. + тоалетка, стол, огледало, табла с нощни шкафчета - 2 бр.

 

Екстри

Хотел Мегас, Слънчев Бряг Ви предлага следните удобства:

 

открит басейн, паркинг, охрана, сейф, детски кът, детски басейн, телевизор, кабелна тв, климатик, хладилник, интернет, баня/тоалетна, тераса, кухненски бокс, хим. чистене, бар-басейн, ресторант.

 

Галерия

     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


 Хотел Мегас - к.к. Слънчев бряг

Хотел Мегас - к.к. Слънчев бряг

0554 30 061 / 0886 86 19 37

Хотели

Слънчев бряг - зона Запад

/до Аква парка/

megasood@abv.bg

Хотел Мегас