Хотелският комплекс Мони ( Visit Website )

Хотелският комплекс Мони

е разположен в сърцето на Родопa планина в центъра на гр. Смолян, в непосредствена близост до филиала на Варненски свободен университет Черноризец Храбър, Историческия музей, Художествената галерия, Планетариума, Родопския драматичен театър, Храм Св. Васарион Смолянски на около 15 км. от к.к. Пампорово...

Презентация

Хотелският комплекс Мони

Хотелският комплекс Мони е разположен в сърцето на Родопa планина в центъра на гр. Смолян, в непосредствена близост до филиала на Варненски свободен университет Черноризец Храбър, Историческия музей, Художествената галерия, Планетариума, Родопския драматичен театър, Храм Св.Васарион Смолянскина около 15 км. от к.к. Пампорово.

 

Хотелски комплекс Мони разполага   с 67 брои стаи, 5 апартамента, 7 студиа, механа-ресторант с камина 55 места, детски кът, лятна градина, конферентна зала, спортни развлечения, голям безплатен охраняем паркинг. Стаите разполагат със сателитна телевизия, безжичен интернет, отделен санитарен възел и баня.Насладете се на комбинацията от слънце, дървета, зеленина и още много екстри в комплекса.

 

По желание на гостите могат да бъдат организирани походи до Ягодинската пещера, пещера Ухловица, Дяволското гърло, резерватите Сосковчето, стария град в гр. Златоград и много други природни забележителности в района. Гостоприемните домакини ще Ви предложат местни ястия по избор - екологично чиста храна, прочутия пататник, мекици, катми, качамак, чеверме, родопско овче кисело мляко, пъстърва на скара и много много други.

 

Това е мястото, където ще прекарате приятна почивка, наслаждавайки се на красивата природа, организирани екскурзии, пешеходни турове.

Нашите гости имат възможност да разнообразят  почивката си чрез пешеходен туризъм, риболов в планински реки, бране на гъби и диворастящи плодове.

 

След прекараните емоции през деня можете да опитате различни вкусотии от родопската кухня. Приготвяме агне в пещ, чорба или салата от смилянски фасул, пататник, качамак, пареник, родопски клин, скара на сач,  а за закуска – мекици или марудници с прясно  мляко и билков чай.

Механа-ресторант

Прекрачете прага на родопската механа-ресторант, за да усетите прочутото родопско гостоприемство. Да потънат очите ви в шарилката на козиняви и кичени халища, покрови и мендили, терлици и везани аглоци. Да усетите мирис на борина и топлина на камина.

 

Да поемете от дъха на прочутото родопско чеверме и ненадминатите родопски ястия. Пък да въздигнете душата си и заедно с каба-гайдата, да запеете от едно гърло - с два гласа - земен и небесен!

 

На своите гости  предлагаме битово обзаведена механа, а през летните дни ще може да се насладите на красивите Родопски пейзажи в лятна градина.


еханата Ви предлага да се насладите на вкусни гозби и специалитети, да вкусите от лечебната сила на балканския мед и сладко от ароматни горски ягоди и боровинки, както и традиционното овче мляко.


Механата предлага в уютна обстановка голямо разнообразие от вкусни ястия от националната и родопската кухня. Отличната кухня може да задоволи и най-претенциозния вкус. Механата е подходяща за организиране на семейни тържества, и предлага тихо и уютно място за отмора и наслада от хубавата храна, или място за страхотни купони.

Лятна градина

Комплекса има голяма и красива лятна градина. Предлага приятен отдих в просторната и слънчева лятна градина сред невероятната панорамна гледка към Родопа планина, която се разкрива от  лятната градина на комплекса.  Подходяща както за обяд, така и за вечеря. Тя предоставя на гостите си спокойствието от което всеки има нужда в забързаното ежедневие.

 

Цени

Цените са в лева за стая на денонощие с ДДС.

Цените включват нощувка, аркинг, курортна такса и застраховка.

 

Най - евтините цени в Смолянски регион!

 

I КОРПУС

 

Категория стая

  Цена на нощувка 

Единична стая

15 лв.

Двойна стая

 20 лв. 

Тройна стая

 27 лв. 

Четворна стая

 32 лв. 

Апартамент

 35 лв. 

 

II и III КОРПУС

 

Категория стая

  Цена на нощувка 

Единична стая

20 лв.

Двойна стая

 25 лв. 

Тройна стая

30 лв. 

Студио малко

 32 лв. 
Студио голямо 36 лв.
Апартамент 40 лв.

Самостоятелна стая лукс

25 - 50 лв. 

 

IV КОРПУС

 

Категория стая

  Цена на нощувка 

Стаи лукс

30-60 лв.

 

За ученици -пълен пакет нощувка, закуска, обяд и вечеря

за повече от 3 дни - 18 лева !

 

За групи и продължително пребиваване в комплекса цените
са по договаряне със съответните отстъпки

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Хотелският комплекс Мони - Смолян

Хотелският комплекс Мони - Смолян

0888 267 379 / 0889 141 935

Хотели

Смолян, жк.Нов център

ул.Перелик 6

Спортни развлечения

Колоездене