Хотел Наслука ( Visit Website )

Хотел Наслука

С изключителната си природа, минералните извори, закрити и открити минерални басейни, хотел, ресторант и механа, село Баня предлага отлични условия за отдих и развлечения. Селото е на 500м. надморска височина, преобладават смесени дъбови и иглолистни гори, а над 700м.букови,в които се срещат глигани,сърни и други ловни обекти...

Презентация

Хотел Наслука

Село Баня, община Панагюрище, област Пазарджик е разположено в полите на Същинска Средна гора, намира се на 10км. от гр.Панагюрище , 40км. от гр.Пазарджик, 80км.от гр. Пловдив и на 100км. от гр.София. Селото има богата история. То съществува от времето на траките, за което свидетелстват многобройните могили, римска крепост и римски кълдаръмен път.Открити са множество археологически находки от всички исторически периоди. През селото тече Банска Луда Яна, в която обитават черна мряна и кефал, подходящи за спортен риболов.

С изключителната си природа, минералните извори, закрити и открити минерални басейни, хотел, ресторант и механа, село Баня предлага отлични условия за отдих и развлечения. Селото е на 500м. надморска височина, преобладават смесени дъбови и иглолистни гори, а над 700м.букови,в които се срещат глигани,сърни и други ловни обекти.

 

Освен местните забележителности, подходящи за посещения в близост са историческата местност Оборище, множество музеи в гр. Панагюрище,гр. Стрелча,гр. Копривщица и с. Старосел.

 

Минералната вода е подходяща за лечение на опорнодвигателния апарат (след фрактури, периферна нервна система , бъбречни заболявания и стомашно чревния тракт).Последните изследвания показват,че е единствената вода, която лекува в голяма степен подагра.

 

Комплекса разполага с 11 стаи със спални, ресторант със 100места, механа само за гостите на хотела, външна градина с битова обстановка,барбекю и традиционна фурна за печене на агнета. Стаите са със самостоятелен санитарен възел, баня ,климатик,WC,кабелна телевизия с над 150 програми и WF. Хотела разполага с термоспа кабина. В непосредствена близост се намират два открити минерални басейни, един закрит, които могат да се ползват срещу съмата от 4лв.

Галерия

     
     
     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Хотел Наслука - с.Баня

Хотел Наслука - с.Баня

0887 890 719

N/A
Хотели

Село Баня, община Панагюрище

Цени:

  • Единична стая - 30лв.

  • Двойна стая - 40лв

  • Спалня + единично легло - 50лв.