Хотел Радиели ( Visit Website )

Хотел Радиели

Хотел Радиели се намира в с. Дряново, област Плов-див, на 10км от гр. Лъки, с надморска височина 1050 м. Разположен е в живописна местност, в близост до резервата Кормисош в Родопите. Наблизо е и една от най-големите християнски светини - Кръстова гора...

Презентация

Хотел Радиели

Хотел Радиели се намира в с. Дряново, област Плов-див, на 10км от гр. Лъки, с надморска височина 1050 м. Разположен е в живописна местност, в близост до резервата Кормисош в Родопите. Наблизо е и една от най-големите християнски светини - Кръстова гора.

 

За своите посетители, хотел Радиели разполага с 10 стаи и 3 апартамента, ресторант с 60 места, лоби бар и просторна веранда.

 

При нас може да похапнете както традиционни български ястия така и специалитети от натурални продукти собствено производство: овче мляко, родопски чевермета, дивечово месо и много други изненади.

 

Хотелът е подходящ за отдих и пешеходен туризъм в прекрасни планински места. За по-голямо разнообразие може да предложим ловен туризъм и offroad. При нас може да оргазнизирате и проведете разлини събирания и тържества: семинари, тиймбилдинги, банкети и др.

 

На територията на хотел може да се ползва безплатен интернет.

 

Околност

В дебрите на Преспанския дял на Средните Родопи, на юг от с. Манастир се намира местността Хайдушки поляни. Тя е разположена сред безкраен океан от планински възвишения, обрасли с вековни иглолистни гори.

 

По живописни пътеки се стига до връх Свобода и връх Преспа, в близост до които са построени туристически хижи, които носят техните имена. Малкото езеро заобиколено от тучни ливади и иглолистни гори ви предлага прекрасни условия за почивка на палатка сред чистотата на природата.

 

Тук се намират къщата на Пейо Шишманов – организатор на революционното четническо движение срещу турците през 1900-1908 г. В местността е издигнат паметник в чест на Илинденско - Преображенското въстание от признателните потомци в Лъкинския край. Хайдушки поляни с красивата си природа и условия за туризъм, е включен в Националния курортен комплекс Орфей.

 

Цени

Всички стаи са оборудвани с :

  • LCD телевизор
  • климатик
  • собствена баня и тоалетна
  • тераса и всичко необходимо за вашия нормален престой

Делнични дни :

  • Двойна стая 40 лв
  • Тройна стая 60 лв
  • Апартамент 80 лв

Уикенди

  • Двойна стая 45 лв
  • Тройна стая 65 лв
  • Апартамент 85 лв

 

Цените са за помещение на вечер и включват нощувка, закуска, туристически данък, ДДС и безплатно ползване на интернет.

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Хотел Радиели - с. Дряново

Хотел Радиели - с. Дряново

0887 740 904

Хотели

с. Дряново

Хотел Радиели