Хотел Романс ( Visit Website )

Хотел Романс

Уважаеми гости, във връзка с предстоящите студентски, коледни и новогодишни празници, Ви предлагаме следните пакетни цени за 3 дневен престой в Хотел Романс включващо нощувка, закуска, вечеря и туристически данък...

Презентация

Хотел Романс

Уважаеми гости, във връзка с предстоящите студентски, коледни и новогодишни празници, Ви предлагаме следните пакетни цени за 3 дневен престой в Хотел Романс включващо нощувка, закуска, вечеря и туристически данък.

 

Настаняването става във 2 двойни стаи, 2 тройни стаи и 2 апартамента за 4 човека (общо 18 човека).

 

Хотел Романс работи в тясно сътрудничесетво с най-добрата дискотека в град Ямбол Lexicon и при предварителна заявка от ваша страна може да ви бъде направена резервация за места и да ви бъде осигурен транспорт до същата.

 

Пакет 1: 6-ти, 7-ми, 8-ми декември на цена 150лв на човек включващ:

6-ти: Пристигане и настаняване след 14:00, вечеря, нощувка

7-ми: Закуска, вечеря, нощувка

8-ми: Закуска, празнична вечеря, нощувка

9-ти: Закуска

Пакет 2: 23-ти, 24-ти, 25-ти декември на цена 150лв на човек (деца до 14 години ползват 25% отстъпка) включващ:

23-ти: Пристигане и настаняване след 14:00, вечеря, нощувка

24-ти: Закуска, вечеря, нощувка

25-ти: Закуска, празнична вечеря, нощувка

26-ти: Закуска

Пакет 3: 30-ти, 31-ви декември, 1-ви януари на цена 180лв на човек (деца до 14 години ползват 25% отстъпка) включващ:

30-ти: Пристигане и настаняване след 14:00, вечеря, нощувка

31-ти: Закуска,празнична вечеря, нощувка

1-ви: Закуска, вечеря, нощувка

2-и: Закуска


Хотел Романс е двузвезден, наскоро отворен (22.03.2013г.) хотел в село Кабиле, който работи през цялата година. Кабиле се намира в непосредствена близост до автомагистрала Тракия и е с директно влизане и излизане от магистралата във двете посоки чрез отклонението за Национален Архиктектурен Резерват (НАР) Кабиле, един от 100-те национални туристически обекта.

 

Отстоянието на Кабиле до Ямбол е само 3 км. ,което го прави много комуникативно място за хората предпочели го за бизнес посещения. Хотела разполага с 9 двойни стаи,модерен ресторант, лоби бар, басейн и барбекю и е идеалното място за работно пребиваване,както и за уикенд и сезонни ваканции. Всяка от стаите разполага със сателитна телевизия, Wi-Fi и климатик.

 

Ресторанта има 30 места в закритата си част, както и около 40 на открито, а по отношени на кухнята е едно щастливо съчетание на отлична храна, обслужване и повече от нормални цени . На 1,5 км северно от центъра на с. Кабиле, в подножието на Зайчи връх, се намира Националният Археологически Резерват Кабиле, в който могат да се разгледат развалините на едноименния древен тракийски град, както и модерен археологически музей.

 

На 1 км южно от Кабиле се намира женският манастир с аязмо Успение на Св. Богородица с неповторима атмосфера за уединение в близост до естествен извор на минерална вода и прекрасна зеленина. На входа на с. Кабиле има модерна и атрактивна конна база,която дава възможност за езда и обучение.

 

Настаняване

За вашия отдих, хотела разполага с 9 комфортно обзаведени стаи Стая Стандарт предлага всичко от което клиента се нуждае за спокоен престой и удобство,като връзка с Wi-Fi, сателитна телевизия,климатик и санитарен възел. Предлагаме 4 стаи от този вид свързани две по две,идеални за настаняване на семейства с деца.

Цена: 30 лева.(без вкл. закуска)

 

  • Стая Лукс има всичко което и горната, но с малко по-големи размери и самостоятелен санитарен възел. Предлагаме 4 стаи от този вид.

Цена: 40 лева(без вкл. закуска)

 

 

  • Тройна Стая Лукс има всичко което и останалите предлагат, но с включено трето легло.

Цена: 50 лева (без вкл. закуска)

На вниманието на гостите:

1. Всички настанявания са след 13:30 ч. , и всички освобождавания трябва да са до 12:00.

2. За допълнителен престой през деня до 18:00, се заплаща 10 лв допълнително!

3. Цена на закуска за един човек 5 лв.

 

Ресторант

В уникалната обстановка и уюта на ресторант Романс, може да се насладите на разнообразни специалитети, барбекю и богат асортимент от напитки. Ресторантът предоставя прекрасни условия за провеждане на Вашите тържества, коктейли и тихи вечери за до 30 души в закритата част и около 40 на открито. При изрично заявено ваше желание можем да приготвим различни специалитети извън менюто, както и да ви предоставм за ползване барбкю за самостоятелно приготвяне на храна от вас.

 

 

Галерия

     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Хотел Романс - Ямбол

Хотел Романс - Ямбол

0895 550 181 / 0897 933 397

Хотели

с. Кабиле, Ямбол, ул.Елин Пелин 31

Хотел Романс