Хотел Росица - Севлиево  ( Visit Website )

Хотел Росица - Севлиево

На партера в хотелски комплекс "РОСИЦА" е разположен и РЕСТОРАНТЪТ, който предлага 28 места. В тиха и приятна обстановка, под звуците на подбрана музика, Вие ще прекарате незабравима вечер с вкусните блюда, приготвени от майстор-готвачът на ресторанта.

Презентация

Хотел Росица - Севлиево

Точно в центъра на Севлиево, до Общината и Хаджистояновото училище. Оборудван и обзаведен от "Идеал Стандарт - Видима" АД. Хотелски комплекс "Росица" - уютно място за прекарване на свободното време и почивка в изключително приятна обстановка и перфектно обслужване. Разполагаме и с интернет достъп.

 

На партера в хотелски комплекс "РОСИЦА" е разположен и РЕСТОРАНТЪТ, който предлага 28 места. В тиха и приятна обстановка, под звуците на подбрана музика, Вие ще прекарате незабравима вечер с вкусните блюда, приготвени от майстор-готвачът на ресторанта. Изисканата обстановка допълва Вашето добро настроение и Ви кара да се чувствате конфортно и спокойно.

 

Кухнята при ресторанта на комплекса е оборудвана със съвременна техника, чрез която приготвяме качествена храна. Професионалните познания на майстор-готвача и персонала на кухнята, и спазването на санитарните норми и изисквания са предпоставка за изключително вкусната и качествена храна, която предлагаме!

 

В работни дни предлагаме и обедно меню на много добри цени!

 

Ние работим за Вашето качествено обслужване и добро настроение!

 

Галерия

     
     
     
     

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Хотел Росица - Севлиево
Хотел Росица - Севлиево
0675/ 3 22 79 / 0885 357 510
Хотели
Севлиево, ул. Христо Спиридонов 1

Топ оферти

  • При посещение на хотела за три и повече нощувки,
    получавате отстъпки!
  • Даваме нови стаи и апартаменти за нощувки - дългосрочно и еднократно

Лятна градина

През топлите месеци можете да прекарате свободното си време и почивка в ЛЯТНАТА НИ ГРАДИНА, която е в задната част на хотела и е до Хаджистояновото училище. Разполагаме и с безжичен интернет.