Хотел Ротманс - Банско   ( Visit Website )

Хотел Ротманс - Банско

Хотел Ротманс предлага на своите гости топлината на семейния уют, съчетана с лукс и комфорт, най - добрата комбинация за една незабравима почивка. Заповядайте!

Презентация

Хотел Ротманс - Банско

Хотел Ротманс Банско е с много удобна локация, само на 5 мин. от централната част на града, където се намират повечето места за забавление и културно - историческите забележителности. На 10 мин. от хотел Ротманс се намира начална станция на кабинков лифт Банско, откъдето можете да достигнете всяка точка от ски зоната.

Хотел Ротманс Банско предлага на своите гости 52 места, разпределени в двойни и тройни стаи и един луксозен апартамент. Обзаведени и оборудвани съобразно всички съвременни изисквания, с една единствена цел, гостите да останат доволни и да се върнат отново.

При нас ще намерите спокойствие и незабравима атмосфера на добри цени. Подходящ за семеен, зимен и летен туризъм, детски лагери, работни срещи, тим-билдинг и семинари, посрещане на празници, спортни лагери.

Хотел Ротманс ви предоставя и допълнителни удобства като ресторант с камина, ски гардероб, градина с барбекю, билярдна маса, локално отопление и безплатен интернет.

В нашия хотел Ви очаква изключително топла и приятна атмосфера с перфектно обслужване. Тук ще се насладите на спокойствие, уют и пълноценна почивка.

Банско

Банско е съхранило и до ден днешен духа на възрождението се превърна в един от най-големите европейски ски курорти през последните години. Банско все още пази своята многовековна история - калдъръмени улички, каменни къщи с високи порти и дълги стрехи от черна мура, дебели каммени зидове.

Банско внушава собствената автентичност в архитектурата, обичаи и бит съхранили се през вековете. Духът на миналото се е пренесъл в градчето, с които банскалии се гордеят и славят по България и света. Банско не само е бил, но и ще бъде културен и духовен център.

Минавайки по спокойните улички на Банско, човек усеща величието на Пирина, обхванало целия град. Всеки веднъж посетил Банско се връща пак и пак в дебрите на Пирин Планина.

Банско не е само зимен курорт, Банско таи своята красота през всеки сезон на годината. Множеството малки и оживени бански механи предлагат разнообразни бански специалитети, българска и чуждестранна кухня за всеки вкус.

 

Гостите на курорният град могат да посетят черквата Света Троица, която заедно с музеят на Никола Въпцаров допринасят за всеизвестния културно исторически облик на Банско.

През лятото се провеждат редица мероприятия с цел популизиране на курорта, някой от които с дългогодишна истрия - Джаз Фестивал, Киноложка изложба, Театрална Седмица, Седмица на Занаятите и много други.

Ако престоят ви в Банско е по - дълъг можете да посетите най - старата черква в района намираща се в с. Добърско, планинското градче Ковачевица, минералните извори в Огняново или просто да се насладите на прекрасната природа на Пирин планина.

Битовите семейни хотелчета, луксозните хотели в Банско, дискотеките и заведенията правят престоя на всеки в Банско едно невероятно преживяване.

 

Галерия

Хотел Ротманс - Банско Хотел Ротманс - Банско Хотел Ротманс - Банско
     
Хотел Ротманс - Банско Хотел Ротманс - Банско Хотел Ротманс - Банско
     
Хотел Ротманс - Банско Хотел Ротманс - Банско Хотел Ротманс - Банско
     
Хотел Ротманс - Банско Хотел Ротманс - Банско Хотел Ротманс - Банско
     
Хотел Ротманс - Банско Хотел Ротманс - Банско Хотел Ротманс - Банско

Карта

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Хотел Ротманс - Банско
Хотел Ротманс - Банско
0899 888 889 / 0879 888 889
Хотели
Банско, ул. Охрид 14

Ресторант

Ресторантът на хотел Ротманс Банско съчетава модерната визия на луксозен ресторант с битови бански мотиви, които придават една неповторима атмосфера на уют и комфорт. Било то на закуска, по обяд или на вечеря, благодарение на професионалното обслужване и отношение на персонала, изхранването при нас няма да бъде просто задължение, а удоволствие.

При нас можете да опитате, както от редица бански деликатеси, като капама, чумлек, бански старец и суджук, така и от много модерни ястия, съобразени с разнообразните изисквания на нашите клиенти.

През хладните бански вечери, покрай старата банска камина, в компанията на близки и приятели, можете да се насладите на специално селектираните вина и напитки. Барбекюто в нашата прекрасна градина е удобно място, където можете да приготвите свежи мезета по собствена рецепта.

Хотел Ротманс е отлично място за вашата почивка.