Хотел Сима ( Visit Website )

Хотел Сима

Хотелът е напълно обновен, има 2 хотелски етажа и предлага на своите гости 8 двойни стаи с 2 легла, 2 двойни стаи със спалня, 3 апартамента (2+2) и 3 мезонета (2+2). Апартаментите и мезонетите са с камини...

Презентация

Хотел Сима

Хотелът е напълно обновен, има 2 хотелски етажа и предлага на своите гости 8 двойни стаи с 2 легла, 2 двойни стаи със спалня, 3 апартамента (2+2) и 3 мезонета (2+2). Апартаментите и мезонетите са с камини. Всички са оборудвани с телевизор, телефон, бани с душ-кабина и имат тераси с красив панорамен изглед.

 

Хотелът се отоплява с локално парно. През зимния сезон може да се възползвате от 2 алпийски писти с влекове (1,2 км) и детска писта с влек, писта за ски-бягане, ски гардероби, училище с квалифицирани учители.

 

Ресторант и градина с панорамен изглед. Сауна и джакузи. На територията на целия хотел е изградена безжична интернет връзка. Разполага със заседателна зала с 40 места. Хотелът работи целогодишно и е подходящ за организиране на обучения и семинари, тийм билдинг, семейни и фирмени празненства, приятелски срещи, индивидуални и групови почивки.

 

Хотелът е изходна точка за много туристически маршрути - хижа Дерменка, хижа Добрила, резерват Стенето, резерват Козя стена. Идеалното му разположение дава възможност за лесното придвижване до гр. Троян, Троянски манастир, курортите с минерални извори Чифлик и Шипково (25 км.), национален парк Централен Балкан.

РЕСТОРАНТ СИМА

Хотелът предлага на гостите си ресторант-бар с красива панорамна градина с 80 места. Ресторантът предлага традициона българска кухня. Храната се приготвя на място, предлагат се закуска, обяд и вечеря по заявка и а-ла карт. Уютната обстановка го прави подходящ за организиране на тържества и празнични вечери. През летния сезон може да се наслаждавате на барбекю в гората до хотела.

 

     
     

 

АТРАКЦИИ

Хотелът предлага на своите посетители екскурзии до близките Орешак и Троянски манастир, Априлци, курортно селище Чифлик с минерални басейни и множество пешеходни маршрути около местноста Беклемето.
Поход по най-добре запазената римска каменна настилка , част от военния римски път Виа Траяна.
Разходка с високопроходима верижна машина Рат-трак.
Разходка с моторни шейни с инструктор през зимния сезон.
Трасе за моторни четириколки (АТВ). Разходка с АТВ с инструктор.
Ски-писти с влек в непосредсвена близост до хотела. Ски гардероб.
Биатлонски писти с възможности за обучение по стрелба, летен и зимен биатлон.
Фото-сафари за любителите на дивата природа.
Велотуризъм със собствени и велосипеди под наем.
В близост до хотела се намира конна база Алфа-Даниел която предлага богати възможности за конен туризъм в сърцето на Балкана.
За любителите на екстремните преживявания близо до хотела се намира Атракционен въжен парк "КАТЕРИчка"

ЦЕНИ НА РЕЦЕПЦИЯ

Двойна стая 50 лв.
 Апартамент 60 лв.
 Мезонет 85 лв.


*Цената включва нощувка, курортна такса, застраховка, паркинг, безжичен интернет.

 

ОФЕРТИ И ПАКЕТИ В ХОТЕЛ СИМА

Галерия

     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Хотел Сима - местност Беклемето

Хотел Сима - местност Беклемето

069 69 22 23 / 0889 000 223

Хотели

гр.Троян, местност Беклемето

Хотел Сима