Семеен хотел Викторио ( Visit Website )

Семеен хотел Викторио

Семеен хотел Викторио е разположен на територията на гр. Рудозем, общ. Рудозем, обл. Смолян. Работи целогодишно и е подходящ за семейни почивки...

Презентация

Семеен хотел Викторио

Семеен хотел Викторио е разположен на територията на гр. Рудозем, общ. Рудозем, обл. Смолян. Работи целогодишно и е подходящ за семейни почивки. Нашите гости се докосват до един различен свят на удоволствия и природа и си тръгват напълно релаксирани и удовлетворени. Очакват Ви незабравими преживявания в Планината на Орфей - Родопите. На 270 км от София, на 110 км от Пловдив и 20 км от Пампорово, Ви очаква един усмихнат град, който ще Ви накара бързо да забравите умората.

 

В това уютно и подредено в битов стил кътче на прекрасните Родопи можете да намерите невероятно спокойствие сред чист въздух и интересни природни феномени.

 

По желание на гостите могат да бъдат организирани походи до Смолянските езера, резерват Сосковчето както и посещения на Ягодинската пешера, пещера Дяволското гърло и много други природни забележителности в района.

 

Не пропускайте да се насладите на всички тези удоволствия и да си отпочинете в приятната атмосфера на Семеен хотел Викторио!

 

Всички стаи разполагат със санитарен възел, кабелна телевизия, хладилник и Wi-Fi връзка. Обзавеждането е съгласно съвременните изисквания за категорията на хотела.

 

Хотела разполага с 9 двойни стаи, 4 спални, 1 тройна стая и 1 апартамента, детски кът, ресторант, интернет зала, конферентна зала, лятна и зимна градина. От тях се открива прекрасен изглед към планината.

 

Ресторанта разполага с 35 места, лятната градина до 20 места и зимната градина до 50 места панорамен изглед към града и планината.

 

Гостоприемните домакини ще Ви предложат местни ястия по избор - прочутия пататник, мекици, катми, качамак, родопско овче кисело мляко, пъстърва на скара и много други

 

Ресторант

Ресторантът предлага в уютната обстановка голямо разнообразие от вкусни ястия от националната и интернационалната кухня, десерти, богат асортимент вина и ракии от избрани български изби и реномирани чуждестранни напитки. Отличната кухня може да задоволи и най-претенциозния вкус.

 

Ресторанта е подходящ за организиране на семейни тържества, сватби, бизнес и делови срещи, коктейли и предлага тихо и уютно място за отмора и наслада от хубавата храна, или място за страхотни купони и частни тържества и партита. И накрая, но не на последно място ще прибавим и наличието на лятна градина, зимна градина, камина, пещ и музика на живо.

Лятна градина

Семеен хотел Викторио предлага приятен отдих в просторната и слънчева лятна градина до 20 места, сред неповторимата природа на Родопа планина.

 

Лятната градина разполага детски кът. Градината е невероятна смесица от автентичен български стил, типичен за родопския регион, задоволяващи вкусовете на гостите на хотела.

 

Семеен хотел Викторио предлага организиране на частни партита, тържества и чествания, както и в ресторанта, така и в лятната и зимната градина на хотела.

 

Зимна градина

Семеен хотел Викторио разполага и с зимна градина и барбекю. Тук може да изпиете сутрешното си кафе, да обядвате и вечеряте в уютна атмосфера, наслаждавайки се на Родопа планина.

 

Галерия

     
     
     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Семеен хотел Викторио - Рудозем

Семеен хотел Викторио - Рудозем

0887 972 002 / 0306 53 161

Хотели

Рудозем, ул. Стадиона №2

durev_86@abv.bg

Семеен хотел Викторио