Семеен хотел Зеленика (Visit Website)

Семеен хотел Зеленика Семеен хотел Зеленика Семеен хотел Зеленика Хотели Велика
Семеен хотел Зеленика

Уютно съчетание на морски и планински климат

Семеен хотел Зеленика

Вълнуващ и пълноценен престой с богата флора и фауна

Семеен хотел Зеленика

Природа с тишината и спокойствието на екологично място

Семеен хотел Зеленика

Екопътеки с резервати и исторически места за туризъм

Презентация

Семеен хотел Зеленика Семеен хотел Зеленика Семеен хотел Зеленика Семеен хотел Зеленика Семеен хотел Зеленика Семеен хотел Зеленика

Семеен хотел Зеленика

Семеен хотел "Зеленика"

Вила Зеленика се намира в най-високата точка в с. Велика, по пътя за с. Фазаново, област Бургас. На 3 км от морския бряг в тишината и спокойствието на Национален парк Странджа.

Село Велика все още е едно от малкото места, където човек може да избяга от напрегнатото ежедневие и да оцени красотата на българската природа и гостоприемството на българското село.

Семеен хотел Зеленика

Настаняване

Семеен хотел ЗЕЛЕНИКА разполага с 12 двойни стаи, 1 тройна и 2 апартамента, единият от които е напълно оборудван с кухненски бокс. Всички стаи са със самостоятелен санитарен възел, цифрова телевизия, мини бар и климатик. През студените зимни дни вилата се отоплява от котел с дърва, който осигурява изключително приятна температура, както в стаите, така и в просторното фоайе и уютен ресторант.

За любителитена активната почивка вилата предлага фитнес зала и сауна, а през летните месеци и открит външен басейн. За тези които не желаят да използват услугите на ресторанта е осигурена механа с барбекю и кухня, където могат да си приготвят храната сами.

Вилата работи целогодишно и е чудесно място за практикуване на различни видове туризъм – в това число и ловен. По желание на гостите могат да се организират екскурзии до близки исторически места или забележителности.

Семеен хотел Зеленика

Цени

  • Двойна стая - 40 лв.
  • Апартамент - 55 лв. Апартамент с кухненски блок - 60 лв.
  • Басейн - за гости на хотела безплатно.
  • Фитнес - 3 лв за цял ден.
  • Сауна - до 2 ма човека - общ а цена-12 лв на час, като за всеки допълнителен човек по 6 лв. Подходяща е за ползване от 6 човека.
  • Механа - зимен сезон - 80 лв на ден, летен сезон - 50 лв на ден. За групи от мин. 16 човека с престой над 3 дни – отстъпки.

Цената на апартамент е валидна при настаняване на 2 възрастни с до 2 деца. За всеки следващ клиент се заплаща до 10 лв. Деца до 6 год. се настаняват безплатно в стаята на родителите. Възрастен с дете до 6 год. заплаща цената на единична стая. Деца от 7 до 12 год. настанени на редовно или допълнително легло заплащат 50% от цената на възрастен. Деца над 12 год. или трети възрастен на допълнително легло заплащат 25% от цената на редовното легло.

Време за настаняване - след 14 часа. Време за освобождаване - до 12 часа.

При наличине на свободни стаи, времето за настаняване и освобождаване търпи промяна !

Галерия

Хотели Велика

Тази фирма е регистрирана в следните категории: