Семеен Хотел Елит ( Visit Website )

Семеен Хотел Елит

Семеен Хотел Елит е разположен в централната част на курорта Цигов Чарк. Хотелът предлага настаняване в 2 апартамента и 4 двойни стаи. Всички стаи са оборудвани с телевизор с кабелна телевизия и самостоятелен санитарен възел. Апартаментите предлагат спалня и хол за настаняване на 4 човека. Хотел Елит разполага с капацитет от 18 места...

Презентация

Семеен Хотел Елит

Семеен Хотел Елит е разположен в централната част на курорта Цигов Чарк. Хотелът Ви предлага уникална панорам а на язовир Батак и необятната природа , която го заобикаля , със своя чист и прохладен въздух.

 

Хотел Елит е създаден с много вкус, атмосфера на неповторима хармония и желанието да се чувствате като у дома си за ден,седмица или по-дълго. Комплексът работи целогодишно и предлага отлични възможности за отдих, познавателни и културно-исторически турове, бизнес срещи, фирмени и семейни тържества.

 

Открийте вдъхновение в уюта на стаите, подходящи за работа и за почивка. Отпуснете се в удобния фотьойл и погледайте телевизия. Освежете се с напитка от бара или се отбийте във фитнеса, или сауната, за да освободите съзнанието си от натрупаното напрежение. Хотелът предлага настаняване в 2 апартамента и 4 двойни стаи.

 

Всички стаи са оборудвани с кабелна телевизия и самостоятелен санитарен възел и безплатен интернет. Апартаментите предлагат спалня и хол за настаняване на 4 човека. Сигурността е на 100% - 24-часово видеонаблюдение, и пожароизвестяване (стаите не са включени в системата за наблюдение)


На разположение на гостите на хотел Елит е ресторант – градина, там може да се насладите на великолепна храна в уютна обстановка и да изпиете чаша вино, поднесена с усмивка. Екипът ни работи с ентусиазъм и отдаденост, за да създава по едно малко кулинарно вълшебство всеки ден.

 

Ние знаем, че удоволствието от храненето не е свързано само с храната и виното, а е истинско емоционално преживяване! Затова всеки път приготвяме нещо различно и непознато за всеки наш гост, с което той да се почувства специален.


Ресторантът разполага с 45 места на закрито и 60 места в лятна градина с богата растителност. 
На разположение на гостите е и самостоятелният паркинг с 10 паркоместа

 

Галерия

     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Семеен Хотел Елит - Цигов чарк

Семеен Хотел Елит - Цигов чарк

0898 598 351 / 0893 673 237

N/A
Хотели

Цигов Чарк

N/A

Семеен Хотел Елит