Хотел Лилия ( Visit Website )

Нощувки Русе Хотел Лилия Хотел Лилия
Хотел Лилия

Хотелът е разположен в най-активната част на гр. Русе в близост до пешеходната зона на града и на 200м. от Съдебната палата , Театъра и Общината . В близост е и река Дунав.


Презентация

Хотел Лилия Хотел Лилия Хотел Лилия Хотел Лилия Хотел Лилия

Хотел Лилия

Хотел Лилия

Хотел “ЛИЛИЯ” се намира в самия център на гр. Русе и в същото време на тиха и спокойна улица. Разполага с 14 стаи /едични и двойни/. Пет от стаите са обзаведени с удобни и модерни спални. Стаите разполагат и със собствен санитарен възел, вана или душ кабина, сешоар, инверторен климатик, телевизор, кабелна, телефон, безжичен интернет а някои от стаите с тераси.В хотела има още ресторант – 60места и лоби бар.

 

Политиката на ръководството на хотел “Лилия” е насочена към непрекъснато усъвършенстване качеството на услугите, което го прави предпочитано място за бизнес и отдих на много клиенти от страната и чужбина. Всеки, който се потопи в спокойната, изискана и стилна атмосфера на комплекса става наш постоянен гост. Ресторанта на хотела работи от 11;30 до 24:00ч., и разполага с 60 места. Предлагат се ястия от българската национална кухня. Подходящ е за организиране на бизнес срещи и организиране на малки тържества, коктейли и други.

 

Единична стая 50 лв.
Двойна стая 60 лв.
Платен охраняем паркинг 3 лв автомобил - 5 лв микробус
За деца до 3 години - безплатно
Стая за трима 80 лв.

 

* Цените са на база нощувка със закуска и включени туристическа такса и ДДС. Предвидени са отстъпки за групи и туроператори а също и за продължителност на нощувките.Редовните гости на хотел "ЛИЛИЯ" ползват 5 -15% отстъпка от цената.


За групи и продължителен престой - отстъпки по договаряне.

 

 

Галерия

Хотел Лилия Хотел Лилия Хотел Лилия
     
Хотел Лилия Хотел Лилия Хотел Лилия

 

Нощувки Русе

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Хотел Лилия


Хотел Лилия

0899 980 805

Хотели

Русе, ул. Златен рог 1

Хотел Лилия

Хотел Лилия