Хотел Одеса ( Visit Website )

Хотели Севлиево Хотел Одеса Хотел Одеса
Хотел Одеса

Почти в идеалният център на гр.Севлиево се намира новопостроеният хотелски комплекс ODESA. Приятно място за прекарване на свободно време и почивка в изключително приятна обстановка с перфектно обслужване на екип от професионалисти...

Презентация

Хотел Одеса Хотел Одеса Хотел Одеса Хотел Одеса Хотел Одеса

Хотел Одеса

Хотел Одеса

Почти в идеалният център на гр.Севлиево се намира новопостроеният хотелски комплекс ODESA. Приятно място за прекарване на свободно време и почивка в изключително приятна обстановка с перфектно обслужване на екип от професионалисти.

 

Хотелът разполага :

  • 4 бр. единични стаи
  • 8 бр. двойни стаи
  • 2бр. апартаменти
  • конферентна зала
  • ресторант
  • лятна градина
  • зимна градина
  • механа
  • лоби бар

 

Хотел Одеса

Единични стаи

Хотелът разполага с 4 бр единични стаи разположени на първият и вторият етаж на сградата. Всяка стая е оборудвана със самостоятелен санитарен възел, мини бар, телевизор, кабелна телевизия с 52 програми, телефон, румсервиз. Всички стаи са с централно отопление и постоянна температура. Санитарният възел е с практически неизчерпаемо количество топла вода. Рум сервиза е денонощен и предлага цялата продуктова гама на ресторанта и лоби бара. В цената на стаята е включена и закуска.

 

Хотел Одеса Хотел Одеса Хотел Одеса

Двойни стаи

Хотелът разполага с 8 бр двойни стаи разположени на първият и вторият етаж на сградата. Всяка стая е оборудвана със самостоятелен санитарен възел, мини бар, телевизор, кабелна телевизия с 52 програми, телефон, румсервиз. Всички стаи са с централно отопление и постоянна температура. Санитарният възел е с практически неизчерпаемо количество топла вода. Рум сервиза е денонощен и предлага цялата продуктова гама на ресторанта и лоби бара. В цената на стаята е включена и закуска.

 

Хотел Одеса Хотел Одеса Хотел Одеса

Апартаменти

Апартаментите в хотел Одеса"са два и са разположени съответно на вторият и третият етаж от сградата.Изпълнени по най-новите и съвременни изисквания те ви предлагат изключителен уют и комфорт необходим ви за пълноценна почивка. Санитарният възел разполага с душ-кабина и футористична елипсовидна вана.Кабелната телевизия предлага 52 програми и интернет връзка. Рум сервиза е денонощен и предлага цялата продуктова гама на ресторанта и лоби бара. Има възможност и за поставяне на две допълнителни легла.Предлагаме и използване на детско легълце-кошара при необходимост. Приятната атмосфера се допълва и от постоянната температура контролирана от мощна климатичната инсталация. При наемане на апартамент е възможно и използването на конферентната зала.

 

Хотел Одеса Хотел Одеса Хотел Одеса

 

Хотел Одеса

Ресторант

Хотел ОдесаВ приземният етаж на хотел "Odesa" е разположен и ресторанта разполагащ с 32 бр места. В тиха и приятна обстановка под галещите звуци на подбрана и специално селектирана музика вие ще прекарате незабравима вечер с вкусните блюда приготвени от майстор готвача на ресторанта.

 

Изисканата обстановка допълва вашето добро настроение и ви кара да с чувствате перфектно. А ако някой от вас в разгара на вечерта желае да се разнообрази с танци и музика на живо, може да заповяда в лятната градина, където нашият доказал професионализма си оркестър ще се погрижи за доброто ви настроение.Уверяваме ви - при нас вечерите са незабравими.

 

Хотели Севлиево

 

Хотел Одеса

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Хотел Одеса - Севлиево

Хотел Одеса - Севлиево

0886 316 333 / 067 532 777

N/A
Хотели

Севлиево, ул.Дунав 1

Хотел Одеса - Механа

Механата при хотел "Odesa" е свързана с ресторанта посредством топла връзка и е е една атрактивна част от комплекса. Тук ви е можете да опитате от автентични български ястия приготвени по старобългарски рецепти и всичко това под звуците на българска народна музика.Приемат се заявки за колективни посещения като менюто е изцяло по ваш избор.

 

Хотел Одеса