Хотел ШОКИ - Чепеларе   ( Visit Website )

Хотел ШОКИ - Чепеларе

Новопостроеният  семеен хотел "Шоки" разполага с 9  двойни стаи (с възможност за 2 допълнителни легла), 1 едностаен апартамент и 1 двустаен  апартамент предлагащ хол с камина и спалня. Всички стаи са със собствен санитарен възел с вана, сателитна TV , мини бар и панорамна тераса.

На своите гости  хотелът  предлага  сауна, парна баня, масаж  и билярд . В ресторанта към хотела или в просторната  лятната градина с барбекю Вие може да  се насладите на вкусните  родопски специалитети  и ястия от българската национална кухня. По желание за Вас може да приготвим  родопско чеверме.  

За любителите на зимните спортове хотелът предлага ски гардероб и ски училище с квалифицирани ски учители,  а  през летния сезон екскурзии до близките забележителности, колоездачни маршрути и туристически походи сред  живописната природа на Родопа планина .

За любителите на силните усещания предлагаме сафари.дсдс

 

 

Галерия

     
     

Този хотел е регистриран в следните категории:

Хотел ШОКИ - Чепеларе
Хотел ШОКИ - Чепеларе
03051/ 3343; 0887/ 444 004
Хотели
гр.Чепеларе ул. 24 май 70

Чепеларе

Чепеларе  е красиво планинско градче в сърцето на Родопите,  разположено на 1 200 м надморска височина и се намира на 230 км от столицата на България – София, на 80 км от хилядолетния град Пловдив и на 10 км от световноизвестния зимен курорт Пампорово.

През зимата, Чепеларе осигурява едни от най-добрите условия за ски в България, а през лятото е прохладно и спокойно място, идеално за почивка, разходка, планинско колоездене и селски туризъм.
Седемдесет и три процента от територията на общината е заета от гори, предимно смърч и бор от иглолистните дървесни видове и бук от широколистните. Районът е богат на лечебни растения, билки, гъби и диворастящи плодове.

Животинският свят е представен с богато разнообразие от птици, влечуги, земноводни, бозайници и риби.

 

Как да ни намерите

Хотел Шоки се намира в сърцето на Родопите - Чепеларе.

Точният адрес на хотела е град Чепеларе - 4850, Ул.24 май 70.

За да стигнете до нас, след като влезнете в Чепеларе, завийте надясно на втората отбивка след бензиностанция "Петрол", карайте покрай реката и в края на улицата ще ни намерите!