БГ ХАУС ( Visit Website )

Сглобяеми къщи Брацигово БГ ХАУС БГ ХАУС
БГ ХАУС

Фирмата е основана през 1992 от г-н и г-жа Илиеви, които започват това свое предизвикателство в малък дърводелски цех. С годините производството се разраства, отдадеността на ръководството е голяма и през 1997г. е реализирана първата сглобяема къща...


Презентация

БГ ХАУС БГ ХАУС БГ ХАУС БГ ХАУС БГ ХАУС

БГ ХАУС

БГ ХАУС

Фирмата е основана през 1992 от г-н и г-жа Илиеви, които започват това свое предизвикателство в малък дърводелски цех. С годините производството се разраства, отдадеността на ръководството е голяма и през 1997г. е реализирана първата сглобяема къща. В днешни дни, малкият цех се е превърнал в голяма, функционираща фабрика, разположена върху 20000м2 площ, от които 10000м2 застроена и персонал от 30 души.

 

Обособен е затворен цикъл на производство, който позволява качествен контрол от първоначалната суровина, до крайния продукт. Фабриката се намира в гр. Брацигово (4579), в близост до Пловдив и на 130км югозападно от София. Семейно управлявана, фирмата има за цел да предлага висококачествени услуги и продукти, да развива нови дейности, да обновява технологиите си и да удовлетворява изискванията на Клиентите си.

 

БГ ХАУС

Къщи / Сгради

Вашият нов дом няма ограничения по отношение на стил или размер и се съобразява само с Вашите изисквания и Вашите възможности.

 

Ние, от БГ ХАУС, можем смело да Ви кажем че за нас няма ограничения, можем да построим това, което Вие искате. Следваме Вашите планове, Вашите идеи, Вашите желания. Ние задаваме въпроси, защото искаме да получим максимално подробна информация в началото, за да сме способни да отговорим адекватно и с висок професионализъм, на това което се изисква от нас.

 

Ние сме фирма, която се стреми към непрекъснато усъвършенстване и от 1997г насам, когато построихме първата сглобяема къща, преминахме през много и различни еволюционни периоди, които днес ни извеждат напред, като фирма която строи Пасивни и енерго ефективни къщи и сгради.

 

През Май 2013 построихме сглобяема индустриална сграда, с почти 12м премостване, без допълнителни подпори. Дизайна беше предоставен от Инвеститора, както и подробни конструктивни планове, които спазихме при произвoдството и в последствие, при монтажа. Резултата е: сграда, с професионално предназначение, енерго ефективна, със страхотен дизайн, която отговори напълно на изискванията и очакванията на Клиента.

 

През Август 2012 построихме сглобяема Пасивна къща, в Гаутинг – Германия. Осмоъгълната форма на сградата, както и метода на строителство (скелетно-гредова контструкция) бяха истинско предизвикателство за ръковоството и монтажния тим на „БГ ХАУС“. За архитектите на къщата (студио АРХЕ), основна цел беше сградата да отговори на стандарта „Passivhaus” и да премине успешно теста за въздухонепроницаемост на сградата. Е, тази къща е вече факт! Успешно построена и успешно преминала теста за въздухонепроницаемост, тя вече се обитава от собствениците, които се радват на изключителен комфорт.

 

През Октомври 2012 построихме сглобяема Ниско-енергийна къща, в Лион – Франция. Къщата е по дизайн на Клиента, построена от нашата фирма, и в последствие бе сертифицирана като Ниско-енергийна. Преди производството й, детайлно бяха уточнявани вида на изолациите и съответните им дебелини, за да се постигне добра изолация на сградната обвивка. В същото време френско бюро, специализирано в термично обследване на сградите и тяхното сертифициране, се зае с изчисленията свързани с бъдещото енергопотребление на къщата, така че да се поректира правилно и в последствие да защити необходимите изисквания и да бъде сертифицирана. Теста за въздухонепроницаемостта бе преминат успешно. Бе проведено и обследване на сградата с термична камера.

 

Всъщност това, което искаме да Ви обясним е, че всичко е възможно да се построи, просто ни кажете какво искате Вие, а на нас е отговорността да бъде изпълнено качествено и отговорно!

 

Галерия

БГ ХАУС БГ ХАУС БГ ХАУС
     
БГ ХАУС БГ ХАУС БГ ХАУС
     
БГ ХАУС БГ ХАУС БГ ХАУС
     
БГ ХАУС БГ ХАУС БГ ХАУС
     
БГ ХАУС БГ ХАУС БГ ХАУС
     
БГ ХАУС БГ ХАУС БГ ХАУС
     
БГ ХАУС БГ ХАУС БГ ХАУС
     
БГ ХАУС БГ ХАУС БГ ХАУС
     
БГ ХАУС БГ ХАУС БГ ХАУС
     
БГ ХАУС БГ ХАУС БГ ХАУС
     
БГ ХАУС БГ ХАУС БГ ХАУС
     
БГ ХАУС БГ ХАУС БГ ХАУС
     
БГ ХАУС БГ ХАУС БГ ХАУС

 

Сглобяеми къщи Брацигово

 

БГ ХАУС

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


БГ ХАУС - Брацигово

БГ ХАУС - Брацигово

0878 932 292 / 0878 924 966

Сглобяеми къщи

Брацигово, ул.Никола Вапцаров 23

Сглобяеми къщи Брацигово

БГ ХАУС ЕООД ви предлага готови продукти, които могат да се монтират от наш екип, но голяма част от тях може да се монтират и от вас. Произвеждаме мебели и индивидуални изделия от масивна дървесина. Съобразяваме се с предоставените от вас планове и спазваме точно вашите изисквания.

 

Нашите продукти:

  • фасадна дограма, от масивна дървесина
  • вътрешна дограма
  • подови настилки
  • външна и вътрешна обшивка
  • модулни къщи
  • мебели
  • стълби

Продукти