Хронос Инвестмънт ЕООД ( Visit Website )

Агенции за недвижими имоти Пловдив Хронос Инвестмънт ЕООД Хронос Инвестмънт ЕООД
Хронос Инвестмънт ЕООД

Агенцията има 8 служители и работи във всички сегменти на пазара на недвижими имоти и предлага целия спектър от допълнителни услуги свързани с покупка или наем на апартаменти, къщи, ваканционни имоти, земи, офиси, търговски площи, инвестиционни проекти и много други.


Презентация

Хронос Инвестмънт ЕООД Хронос Инвестмънт ЕООД Хронос Инвестмънт ЕООД Хронос Инвестмънт ЕООД Хронос Инвестмънт ЕООД

Хронос Инвестмънт ЕООД

Хронос Инвестмънт ЕООД

„ХРОНОС   ИНВЕСТМЪНТ“ ЕООД е българска агенция за недвижими имоти с офис в гр. Пловдив. Агенцията има 8 служители и  работи във всички сегменти на пазара на недвижими имоти и предлага целия спектър от допълнителни услуги свързани с покупка или наем на апартаменти, къщи, ваканционни имоти, земи, офиси, търговски площи, инвестиционни проекти и много други. Освен в големите градове и курорти, компанията има и сключени споразумения с агенции за имоти  в чужбина и добре развита мрежа от партньорства в цял свят. 

 

От създаването си през 2000 г. до днес компанията работи усилено в две главни насоки – предлагане на голям избор от качествени оферти и осигуряване на всички съпътстващи покупко-продажбата услуги. Това, което отличава  „ХРОНОС“ е комбинацията от дългогодишен опит и познаване в детайли на пазара на недвижими имоти в България, съчетани с отлично обслужване на клиентите. Организационната структура и високите стандарти на агенцията са изградени според най-добрите световни практики в бизнеса с недвижими имоти.

 

Наши клиенти са както български, така и чуждестранни клиенти от най-различни страни по света. Тъй като работим в разнообразни ценови сегменти и с разнообразни имоти, профилите на клиентите са различни спрямо конкретните имоти. Това са както млади семейства, които купуват своя първи дом в града, така и хора на пенсионна или предпенсионна възраст, които намират чрез нас дом, в който да прекарат старините си. Това са и бизнес клиенти, и инвеститори, а също така и хора, които купуват своя ваканционен имот. 

 

Ние имаме достъп до богат асортимент от имоти. Можем да намираме имоти по зададени от клиента параметри. С най-добрите цени, съответстващи на пазарната обстановка, и качествен съвет и насоки за това как най-разумно да инвестират парите си. А що се отнася до продавачите и наемателите – чрез предоставяне на мощен маркетингов и рекламен пакет, с който предлаганият имот достига до възможно най-голяма аудитория в България и света.Освен това, ние сме една от малкото фирми в България, която се стреми да предоставя на обществеността в България и чужбина навременна, актуална и точна информация относно развитието и перспективите пред имотния пазар в България, за да подпомогнем взимането на най-добрите решения за покупка и продажба на имоти. За целта, сме създали специален отдел за анализи и прогнози и изготвяме редовни пазарни анализи, проследяваме всички пазарни тенденции и комуникираме ежедневно с водещите български и много чуждестранни медии. 

 

Агенция „ХРОНОС“ работи  във всички ценови сегменти – от най-евтините селски къщи за по няколко хиляди евро, до луксозни и единствени по рода си апартаменти и къщи с най-престижните местоположения и екстри. Също така, ние можем да се похвалим с работа и с всякакви клиенти от най-различни националности, което помага да поддържаме стандартите ни на обслужване изключително високи. Наши клиенти са както българи, така и руснаци, британци, граждани на други страни от ЕС, а също и клиенти от далечни страни като Австралия, Китай, САЩ и др. 

 

Така че, освен качествено обслужване, ние осигуряваме на имотите, които предлагаме и на техните собственици, и качествен маркетинг и реклама, за да могат те да достигнат до най-широк спектър от потенциални купувачи. 

Галерия

Хронос Инвестмънт ЕООД Хронос Инвестмънт ЕООД Хронос Инвестмънт ЕООД
     
Хронос Инвестмънт ЕООД Хронос Инвестмънт ЕООД Хронос Инвестмънт ЕООД
     
Хронос Инвестмънт ЕООД Хронос Инвестмънт ЕООД Хронос Инвестмънт ЕООД
     
Хронос Инвестмънт ЕООД Хронос Инвестмънт ЕООД Хронос Инвестмънт ЕООД
     
Хронос Инвестмънт ЕООД Хронос Инвестмънт ЕООД Хронос Инвестмънт ЕООД

 

Агенции за недвижими имоти Пловдив

 

Хронос Инвестмънт ЕООД

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Хронос Инвестмънт ЕООД


Хронос Инвестмънт ЕООД

0895 310 486 / 0895 798 107

Недвижими имоти

Пловдив, бул. България 63, ет 1

Хронос Инвестмънт ЕООД

Ние не сме обичайните брокери, а имотни консултанти от ново поколение, което е информирано, непрестанно се учи и развива и има амбициите постоянно да повишава стандартите на обслужване в имотния бранш.