ИА ТРАНС ЕООД ( Visit Website )

ИА ТРАНС ЕООД

От създаването през 2010 г., фирма ИА ТРАНС ЕООД полага грижи за навременното и сигурно превозване и съхранение на стоките на своите клиенти. Ние носим отговорност за стриктното товарене, транспортиране и разтоварване. Складовата ни база е позиционирана на удобно и стратегическо място в близост до двете главни магистрали на България: Тракия и Хемус и на околовръстен път София...

Презентация

ИА ТРАНС ЕООД

От създаването през 2010 г., фирма ИА ТРАНС ЕООД полага грижи за навременното и сигурно превозване и съхранение на стоките на своите клиенти. Ние носим отговорност за стриктното товарене, транспортиране и разтоварване.

Складовата ни база е позиционирана на удобно и стратегическо място в близост до двете главни магистрали на България: Тракия и Хемус и на околовръстен път София. Намира се в с. Казичене (бивш стопански двор). Общият размер на склада е 1 200 кв. м. покрита площ.

 

Оборудван със съвременна техника (електронна охранителна система и денонощно наблюдение с видеокамери, обезопасени от гризачи помещения, товаро-разтоварна зона с 3 хидравлични рампи, зона за препакетиране, фолиране и палетизиране на стока), гарантираща опазване на качеството и сигурността на складираните стоки.

Услуги, които предлагаме:

  • Международен транспорт и спедиция
  • Вътрешен транспорт
  • Складови услуги

НОВО!!! ИА Транс ЕООД извършва превоз на хладилни групажни и самостоятелни товари по релация България-Испания-България.

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


ИА ТРАНС ЕООД - София

ИА ТРАНС ЕООД - София

0897 884 416 / 02 444 40 00

Спедиции

Казичене, Ул. Трети март № 22

Автопарк

Фирмата разполага със собствен автопарк от 15 бр. кoмпозиции, от които 13 бр. влекачи (Евро 4 и Евро 5) и 13 бр. полуремаркета (с брезентна щора,което позволява товарене и разтоварване от всички страни), от които 2 бр. Мегатрейлър и 2 бр. хенгери за превоз на високообемни стоки и 3 бр. хладилни ремаркета (фургони) с двутемпературен режим. Всички влекачи са оборудвани с GPS система за проследяване.