Строителна компания Ай Ди Ел ( Visit Website )

Строителна компания Ай Ди Ел

Ай Ди Ел извършва комплексно строителсво и реконструкция на промишлени, обществени и жилищни сгради. Извършване на цялостно изграждане, както и всички видове ремонтно-довършителни работи на жилища, офиси, складове, промишлени цехове, търговски обекти, здравни, учебни заведния и други...

Презентация

Строителна компания Ай Ди Ел

За кратко време Ай Ди Ел извоюва стабилни позиции в сектора на строителството, стана главен изпълнител и подизпълнител на болници, търговски центрове, производствени сгради, барове, заведения и множество еднофамилни къщи.

 

Ай Ди Ел извършва комплексно строителсво и реконструкция на промишлени, обществени и жилищни сгради. Извършване на цялостно изграждане, както и всички видове ремонтно-довършителни работи на жилища, офиси, складове, промишлени цехове, търговски обекти, здравни, учебни заведния и други.

 

Разполагаме с висококвалифициран технически персонал и строителни рабоници с отлични професионални умения, които осигуряват високо качество на строителните услуги. В процеса на работа се прилагат най-нови технологии и материали с доказани качества, които отговарят на европейските стандарти и покриват високите изисквания на нашите клиенти.

 

Ай Ди Ел е член на Камарата на Строителите в България, като разполага със съответните строителни категории и сертификати.

 

Нашата мисия да създаваме сигурност и удобство облечени в естетика и красота.

 

Услуги

  • Комплексно строителство
  • Довършителни и ремонтни работи
  • Сухо строителство
  • Визуализации и решения
  • Кредитиране и разсрочено плащане
  • Производство на мебели
  • Опаковане, пренасяне и съхранение
  • Безлихвено разсрочено плащане

 

Проекти

     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Строителна компания Ай Ди Ел - Пловдив

Строителна компания Ай Ди Ел - Пловдив

0886 524 022 / 032 623 780

Пловдив, ул. Капитан Райчо 54

office@idl.bg

Грубо строителство