Интеграл Инвестмънт ЕООД ( Visit Website )

Интеграл Инвестмънт ЕООД

Ако се нуждаете от нова сграда или вашата се нуждае от ремонт, ние разполагаме с решение за вас. Нашите мобилни сгради се монтират бързо, могат да се използват целогодишно и се предлагат в различни размери. По-мобилно решение не-може да намерите...

Презентация

Интеграл Инвестмънт ЕООД

Мобилни сгради, навеси, спортни зали и заслони от Интеграл Инвестмънт ЕООД

Ако се нуждаете от нова  сграда или вашата се  нуждае от ремонт, ние разполагаме с решение за вас. Нашите мобилни сгради се монтират бързо, могат да се използват целогодишно и се предлагат в различни размери. По-мобилно решение не-може да намерите.


Нашите мобилни сгради се характеризират с:

  • гъвкава употреба
  • бърз монтаж и демонтаж
  • лесно преобразяване в затворена мобилна сграда с единична или двойна врата
  • безпроблемна промяна на местоположението на покрива и използването му на друга сграда.
  • устойчива на внезапни атмосферни промени, силни ветрове, градушки, проливни дъждове, както и на снежна покривка от 80 кг. до 150 кг. на м2.

В допълнение към вашата обновена сграда вие получавате:

  • естествено осветление- Покривната с мембрана Powertec III,  позволява дневната светлина да прониква равномерно в екстериора на сградата. Естествената светлина, която залива съоръжението през деня, ефективно намалява вашата сметка за електроенергия за осветление с 100% през деня.
  • въздушен поток = естествена вентилация- голямото пространство над главата създава такъв голям обем въздух, че в сградата е винаги свежо и с чист аромат, което помага за запазване на пода и ъглите сухи.
  • свободно вътрешно пространство- при монтирането на покрив Cover all, можете да използвате пълното вътрешно пространство от едната до другата страна, без използването на подпори и стабилизиращи въжета, т.е максимално използваема площ отнесена към стойността на сградата.
  • универсалност – мобилните сгради на Cover all, се използват за всичко, от съоръжения за съхранение , складиране, животновъдство и увеселителни заведения до покриване спортни полета и хокей пързалки.
  • Cover all сградата може да се монтира за най-малко два дни, така спестявате пари за трудови разходи. Сградите покрити с тъканта Powertec III, изискват малко поддръжка благодарение на естествения издръжливостта на материалите, използвани за изработването им. Гаранционния срок е 15 години, а експлоатационният срок на сградата е над 35 г. !

 

Галерия

     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Интеграл Инвестмънт ЕООД - София

Интеграл Инвестмънт ЕООД - София

02 41 84 260 / 0896 84 74 59

N/A
Строителни фирми

София, ЖК.Младост 1, бл. 50

Интеграл Инвестмънт ЕООД