Ветеринарна клиника ИТА ВЕТ ( Visit Website )

Ветеринарна клиника ИТА ВЕТ

е създадена през лятото на 2004 година. Основните цели на ИТА ВЕТ са: лечение, възстановяване и предпазване от заболявания на дребните домашни любимци - кучета, котки, гризачи и екзотични животни...

Презентация

Ветеринарна клиника ИТА ВЕТ

Ветеринарна клиника ИТА ВЕТ е създадена през лятото на 2004 година. Основните цели на ИТА ВЕТ са: лечение, възстановяване и предпазване от заболявания на дребните домашни любимци - кучета, котки, гризачи и екзотични животни.

 

Екипът на клиника ИТА ВЕТ от ветеринарни лекари и стажанти е специализиран в областта на вътрешни и инфекциозни болести, хирургия, кожни и ендокринни и сърдечно-съдови заболявания, стоматология, офталмология и др.

 

Ветеринарна клиника ИТА ВЕТ разполага с лаборатория за богата параклинична диагностика, ехограф, електрокардиографска апаратура. Това позволява прецизна диагностика и последващо лечение. ИТА ВЕТ работи с одобрението на РВМС и Столична Голяма Община.

 

Във ветеринарна клиника ИТА ВЕТ за добрата хигиена и безопасната работна среда се използват съобразени с изискванията на Здравното министерство дезинфекционни разтвори и бактерицидни лампи. Целият екип на ИТА ВЕТ са членове на Българската ветеринарна съсловна организация.

 

Профилактика

Най-доброто лечение е профилактиката


За да бъдат здрави вашите любимци и да се виждаме по-рядко по лоши поводи, бъдете стриктни с профилактичното обезпаразитяване, ежегодните ваксини и периодичните профилактични кръвни изследвания!

 

Ветеринарна клиника ИТА ВЕТ работи със световно доказани фирми - производители на ваксини и профилактични средства за външно и вътрешно обезпаразитяване. Ваксинационните схеми се определят индувидуално, съобразявайки се с възрастта и епизоотичната обстановка в страната.

Хирургия

Ветеринарна клиника ИТА ВЕТ е специализирана в областта на коремна и онкохирургия. В клиниката се извършват различни по сложност ортопедични и урологични операции.ИТА ВЕТ разполага с апарат за инхалационна анестезия и реанимация.

По време на операция пациентите са под сърдечен мониторинг.

При отстраняване на туморни образувания, с цел намаляване на кръвотечението в ИТА ВЕТ се използва електронож.

 

Акушерство и гинекология

Ветеринарна клиника ИТА ВЕТ при необходимост извършва тестове за овулация (хормонални и нативни) и изкуствено осеменяване. Клиниката извършва мониторинг на цялата бременност, планово или спешно секцио. ИТА ВЕТ предлага и помощ при израждане.В клиника ИТА ВЕТ се диагностицират и лекуват гинекологични заболявания - медикаментозно или радикално.

 

 

Стоматология

 

Ветеринарна клиника ИТА ВЕТ извършва отстраняване на зъбен камък с ултразвук, екстракция на зъби /млечни или постоянни/. Лечение на различни стоматологични заболявания.

 

 

 

 

Офталмология

Ветеринарна клиника ИТА ВЕТ извършва специализирани офталмологични прегледи, консервативно или оперативно лечение на различни заболявания на очите и очните структури.

 

 

Зоомагазин

Зоомагазин - в клиниката може да намерите голямо разнообразие от профилактични и лечебни храни, както козметика и аксесоари за вашите любимци и всичко, което е нужно за отглеждането на любимеца ви.

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Ветеринарна клиника ИТА ВЕТ

Ветеринарна клиника ИТА ВЕТ

0888 710 785 / 02 444 1 844

София, кв.Лозенец, ул.Криволак 49

ita_vet@abv.bg

Диететика

Ветеринарна клиника ИТА ВЕТ работи с водещи световни марки храни в животинската диетология: Eucanuba и Royal Canin, спомагащи оздравителния процес при редица заболявания и състояния. В клиниката ще намерите и компетентна консултация за съответното състояние и диета на вашия приятел! При нас има и пълна гама храни за кучета и котки за ежедневно хранене!