Строителна бригада Иво 77 ( Visit Website )

Строителна бригада Иво 77

Строителна бригада Иво 77 извършва вътрешно-строителни ремонти. Ние сме доказали се специалисти във всяка една от сферите, в които предлагаме нашите услуги...

Презентация

Строителна бригада Иво 77

Строителна бригада Иво 77 извършва вътрешно-строителни ремонти. Ние сме доказали се специалисти във всяка една от сферите, в които предлагаме нашите услуги. Специалистите на Иво 77 извършват своевременни консултации в областта на техните компетенции и са способни да предложат модерно, и преди всичко ефикасно решение на различни проблеми. Как процедираме ние?

 

Ако имате количествена сметка или проект за планирания ремонт, ще се радваме да ни ги изпратите, а ние да ви изготвим оферта. Ако нямате такива и планирате ремонт или довършителни работи – просто се обадете на посочените телефони за уговаряне на безплатен оглед. По време на огледа служител на Иво 77 ще замери количествата и видовете СРР, които трябва да бъдат извършени, а вие ще бъдете консултирани от професионалист.

 

Услуги: Направа на гипсокартон; Изграждане и обличане на стени; Обръщане на дограма; Дизайнерски решения на окачени тавани; Окачени тавани тип растер; ВиК услуги; Поставяне на фаянс и теракота; Ремонт на електрически инсталации; Монтаж на вградено осветление; Подмяна на електрически табла; Извозване на строителни отпадъци; Шпакловка и боядисване; Доставка на материали до обекта.

 

Галерия

     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Строителна бригада Иво 77 - София

Строителна бригада Иво 77 - София

0898 679 931

София

КРАТКО ОПИСАНИЕ НА УСЛУГИТЕ

Ремонти в дома или офиса. Гипсокартон. Изграждане и обличане на стени. Обръщане на дограма. Дизайнерски решения на окачени тавани. Тавани тип растер. ВиК услуги, фаянс и теракота, ел. инсталации, вградено осветление. Шпакловка и боядисване.