Стоматологичен кабинет ИВОДЕНТ ( Visit Website )

Стоматологичен кабинет ИВОДЕНТ

Стоматологичен кабинет ИВОДЕНТ е основан през 1991 година. От самото начало се стремим да Ви предоставим стоматологично лечение от най-висок клас.Лечениeто се изградена на взаимовръзката между пациент и лекар. Ние ще изградим индивидуален план на лечение, който да удовлетвори всички Ваши изисквания...

Презентация

Стоматологичен кабинет ИВОДЕНТ

Стоматологичен кабинет ИВОДЕНТ е основан през 1991 година. От самото начало се стремим да Ви предоставим стоматологично лечение от най-висок клас. Лечениeто се изградена на взаимовръзката между пациент и лекар. Ние ще изградим индивидуален план на лечение, който да удовлетвори всички Ваши изисквания.

Услуги

Услугите, които се предлагат в зъболекарския кабинет са от всички области на стоматологията - консервативно зъболечение, пародонтология, хирургично зъболечение, ендодонтия, ортодонтия, детско зъболечение.  В зъболекарския кабинет се работи и под обща анестезия по желание на пациента със съдействието на анестезиолог.  

 

Методите, материалите, инструментитите и медикаментите, които се прилагат в зъболекарския кабинет са от най-висок клас и произведени от водещи в областта фирми. Условията за стерилизация и дезинфекция на инструментариума в кабинета отговарят на съвременните световни стандарти. Протезните конструкции са също по най-съвременните технологии - металокерамика, прес-керамика, циркониева керамика, фрез и ставни протези и др. Услуги:

 

Консервативно зъболечение: лечение на кариес, избелване на зъби, щифтови изграждания, инлей, пинлей, онлей от неблагородни, благородни метали, порцелан и цирконий. Ендодонтия - лечение и релечение на коренови канали. Ортодонтия - детска и възрастова. Детско зъболечение - лечение на деца със временно, смесено и постоянно съзъбие.

 

Хирургия - екстракция на зъби, Протезиране - подвижно (частично и цялостно протезиране) с акрилови, моделно ляти протези, фрез протези, ставни протези; Корони и мостове от метал, метал и композити, металокерамика, прес-керамока, циркониеа керамика. Използваме и нискоинтензивна лазерна терапия за подобрявяне на лечението.

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Стоматологичен кабинет ИВОДЕНТ - гр.София

Стоматологичен кабинет ИВОДЕНТ - гр.София

02 790 530 / 02 9 785 213

N/A

София, жк. Дружба 1, бл.18 вх.В ет. 1

Работно време

Понеделник и Петък
от
09.00 до 12.00 ч.     от14.00 до 19.00 ч.
Събота - по уговорка