Хотел К2 ( Visit Website )

Хотел К2

Хотел К2 се намира в центъра на Село Годлево- Селцето е на 10 км от Банско - в полите на Рила, с приказна гледка към Пирин планина...

Презентация

Хотел К2

Хотел К2 се намира в центъра на село Годлево- Селцето е на 10 км от Банско - в полите на Рила, с приказна гледка към Пирин планина.

 

Откъдето и да минете, пътят ще Ви доведе към слънчевата сграда на хотела, точно срещу читалището. Ще Ви посрещнем в приятна и уютна обстановка. Можете да изберете всякакъв вариант за настаняване - единична, двойна, тройна стая, както и апартаменти. Имаме място за 40 души.

Погрижили сме се и за хапването - в ресторанта на К2, ще Ви сервираме домашни мекици и палачинки за закуска, а за обяд - пъстърва от рибарника наблизо- Ако това не Ви стигне, имаме и още вкусни предложения. За вечеря ще Ви предложим чеверме и местни гозби. В мандрата на селото се произвеждат кашкавал, сирене, масло от мляко - собствено производство, които ще опитате в ресторанта на К2.

 

Между хубавото хапване, ще Ви организираме вдигаш адреналина ATV тур в планината. Ако предпочитате по-спокойните разходки, местността на село Годлево предлага и това - тиха планина, освежаващи гори и чист въздух.

В релакс зоната си хотелът разполага с парна баня и сауна. Кино залата на К2 пък ще ви накара да се отпуснете още повече след приятно изкарания ден.

Заповядайте, доведете и приятели!

 

Релакс зона

В хотел К2 Ви каним да се отпуснете в уютната ни релакс-зона. Разполагаме с парна баня
и сауна.

За сауната
След ден, изпълнен с емоции и движение в планината, сауната е страхотно място за релакс. Подобрява се тонусът и жизнеността на тялото, отпуска мускулите. Сауната помага на тялото да се поти и по този начин чрез потта се отделят токсини. Вследствие на което се наблюдава по-добра функция на бъбреците и черния дроб. Високата температура помага на тялото да унищожава различните видове бактерии, вируси и паразити.

Отпуснете се и оставете топлината да проникне в тялото и позите ня кожата ви да се отворят.

 

Може да излезете от сяунйилл и да починете няколко -минути в стаята ни за релакс.

За парната баня:
Парната баня е прекрасно средство за възстановяване на силите, очистване на организма, закаляване и намаляване на теглото. При такава баня се подобрява снабдяването на тъканите с кислород, което влияе благоприятно на мускулния тонус и придава еластичност на кожата. Горещата пара засилва кръвообращението, стимулира работата на сърцето и белите дробове, подобрява обмяната на веществата и качествения състав на кръвта.

Парните процедури са просто незаменими за хората със седящи професии, тъй като добре компенсират недостига на движение. Доказано е, че парната баня успокоява централната нервна система.

 

Парната баня е отлично средство за очистване на организма благодарение на това, че активизира функциите на всички органи и системи, без изключение.


Ресторант

Ресторантът на К2 е разположен на първия етаж на хотела. Капацитетът му е 40 души. Подходящ е както за малки приятелски събирания, така и за големи партита. Камината в ресторанта ще Ви придаде уют, В ресторанта, а и в целия хотел имате на разположение безплатен безжичен интернет. Музиката през деня е отпускаш, chidout, а вечер - оставяме избора на Вас.

 

Ако останете да нощувате в К2, закуската Ви е включена в цената на нощувката. Ще Ви нагостим с домашно сладко за мекичките и палачинките. Можете да изберете и препечени фцлийки със сирене от мандрата на село Годлево. Млечните продукти в хотела са именно оттам. Ако желаете да си вземете сирене и кашкавал за вкъщи, трябва само да ни кажете.

 

Салатите са много — от Шопска, до Капрезе. За обедното хапване можете да изберете пилешка супа, боб чорба и шкембе. Местната ни готвачка ще Ви приготви страхотна мусака и пълнени чушки, които ще Ви напомнят гозбите на баба. Ще Ви предложим пъстърва от рибарника в съседното село - Добърско, както и всички видове меса за скара.

 

Ако сте вегетарианци - не се притеснявайте! Има и за вас - кашкавал пане, постни чушки, ориз със зеленчуци, пържени картофи и картофи come. Ако имате специални желания - трябва само да споделите, и те ще бъдат изпълнени!

 

Има и още - местен бански суджук, капама, агнешко, чомлек. А за десерт ще Ви предложим домашна бисквитена торта или местно сирене, запечено с орехи и мед. За Ваша изненада пък е уникалният Годлевски чийз кейк.

 

Първи етаж

 • Два апартамента за трима души
 • Два апартамента за четирима души
 • Две двойни стаи

Втора етаж

 • Три двойни стаи
 • Една тройна стая
 • Две единични стаи
 • Един апартамент Лукс за шест човека със сал\остоятелна кухия, трапезария и камина

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Хотел К2 - Годлево

Хотел К2 - Годлево

0884 055 388

Хотели

с.Годлево, ул.Първа

k2hotel@abv.bg

ЦЕНИ

 • 3Олв. - единична стая
 • ЗОлв. - на човек в двойна стая
 • 8Олв. - апартамент за четири човека
 • 140лв. - апартамент лукс за шест човека
 • 5лв. - закуска без да сте гост на хотела
 • 5лв. - сауна
 • 5лв. - парна баня